Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. Sezon bu yıl çıkacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. Sezon bu yıl çıkacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezonu ne zaman çıkacak, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Amazon Prime Video'nun merakla beklenen dizisi "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin ikinci sezonu ne zaman? The Rings of Power 2. sezon ne zaman çıkacak?

Geçtiğimiz yıl dizi olarak uyarlanan 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' ilk sezonuyla büyük yankı uyandırmıştı. Amazon Prime Video'nun merakla beklenen dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezonu ne zaman çıkacak, hangi tarihte yayınlanacak?? The Rings of Power 2. sezon ne zaman çıkacak?

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: GÜÇ YÜZÜKLERİ"NİN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN?

Geçtiğimiz yıl dizi olarak uyarlanan ve büyük yankı uyandıran Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü 8. bölümüyle ilk sezon finalini yapmıştı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin heyecanla beklenen 2. sezonu resmi olarak onaylandı. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. Sezon, Amazon'un resmi açıklamasına göre bu yıl içerisinde yayınlanacak.  2. sezonun 2024 yılının sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor. Ayrıca The Rings of Power 2. sezon, yeni bir Sauron ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Güç Yüzükleri 3. sezon için ön geliştirme aşaması başladı. The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre, üçüncü sezon henüz resmi olarak onaylanmamış olsa da yazarlar odasının aktif olduğu ve McKay ile Payne'in ilk hikaye taslağı üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Prime Video kanalında yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi yoluna devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...