E- okula neden girilmiyor? 5 Ocak E okul vbs nasıl güncellenir? Öğrenci giriş ekranı açılmıyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
E- okula neden girilmiyor? 5 Ocak E okul vbs nasıl güncellenir? Öğrenci giriş ekranı açılmıyor!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

E- okul uygulamasına giriş yaparken bazı kullanıcılar sorun yaşadı. Giriş esnasında sorun yaşanmasıyla beraber E- okula neden girilmiyor? Son dakika! E okul vbs nasıl güncellenir? Öğrenci giriş ekranı açılmıyor araması da yapıldı.

Veli Bilgilendirme sistemi e- Okul'a giriş yaparken sorun yaşayan kullanıcılar E- okula neden girilmiyor? Son dakika! E okul vbs nasıl güncellenir? aramasını yapıyor. Meydana gelen teknik arızanın ardından aratılan soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

E-OKUL'A NEDEN GİRİLMİYOR?

5 Ocak günü e- Okul uygulamasına girişte bazı sorunlar yaşandı. Erişim probleminin teknik bir arıza nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor.

E - OKUL ÇÖKTÜ MÜ?

E - okul'a giriş esnasında bazı sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar giriş yaparken erişim sorunu ile karşı karşıya geldi. Henüz bir açıklama gelmedi.

E OKUL NEDİR?

e-Okul, Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilmektedir.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...