Murat Kurum evli mi? Eşi kim, mesleği nedir? Şengül Kurum'un hayatı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Kurum evli mi? Eşi kim, mesleği nedir? Şengül Kurum'un hayatı!

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Murat Kurum evli mi? sorusu merak ediliyor. AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı olarak duyurulan Murat Kurum'un özel hayatı araştırılıyor. Vatandaşlar Murat Kurum'un eşini merak ederken karısı kim, evli mi gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Murat Kurum evli mi? Eşi kim, mesleği nedir? Şengül Kurum'un hayatı!

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Haliç Kongre Merkezi'nde aday tanıtımında Murat Kurum'u duyurdu. Arama motorlarında ise Murat Kurum evli mi? Eşi kim, mesleği nedir? soruları aratıldı. Detaylar...

MURAT KURUM EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Murat Kurum, Şengül Kurum ile evlidir. Çift 2000 yılında dünya evine girdi ve 3 çocuk sahibiler.

ŞENGÜL KURUM KİMDİR, MESLEĞİ NEDİR?

Şengül Kurum'un matematik öğretmeni olduğu biliniyor. 

Murat Kurum evli mi? Eşi kim, mesleği nedir? Şengül Kurum'un hayatı!

AK PARTİ İBB ADAYI MURAT KURUM KİMDİR?

7 Mayıs 1976 yılında dünyaya gelen Murat Kurum, İnşaat Yüksek Mühendisi ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanıdır. Konya Gazi İlkokulu’nda eğitim gören Murat Kurum, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda çalışan babasının Mardin’e tayini çıkmasıyla 2 ve 3. sınıfa Mardin Atatürk İlkokulu’nda devam etti. İlköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladı. Üniversite sınavında gıda mühendisliğini kazanmasına rağmen inşaat mühendisliği okumak için tekrar sınava girdi. 1999 senesinde Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, yüksek lisansını Kentsel Dönüşüm alanında yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinden ayrılmasından sonra TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olarak çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...