Sakarya'da 21 yaşındaki gencin öldüğü trafik kazasında kahreden detay!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sakarya'da 21 yaşındaki gencin öldüğü trafik kazasında kahreden detay!

Hayatın İçinden Haberleri

Dün akşam Sakarya’nın Karasu ilçesinde H.A'nın otomobili ile E.A'nın kullandığı motosiklet çarpıştı. Feci olayda 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken çarpıştığı otomobil sürücüsü ile kuzen olduğu ortaya çıktı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde dün akşam saat 19.00 sıralarında Kurudere Mahallesi girişinde yaşanan kazada Karasu istikametinden Kurudere istikametine seyir halinde olan 21 yaşındaki E.A idaresindeki motosiklet ile H.A’nın kullandığı otomobil mahalle girişinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre ilk müdahalesi gerçekleştirilen 21 yaşındaki yaralı genç, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

YÜREK BURKAN DETAY

Öte yandan, yaşanan kazadaki acı detay ise yürekleri sızlattı. Otomobil sürücüsü H.A ve motosiklet sürücüsü E.A'nın kuzen olduğu ortaya çıktı. Gencin ölümü sonrası kuzeni gözaltına alındı. E:A’nın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...