Tekirdağ okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 SON DAKİKA! Bugün Tekirdağ'da okul var mı, yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tekirdağ okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 SON DAKİKA! Bugün Tekirdağ'da okul var mı, yok mu?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

10 Ocak günü Türkiye'de hakim olan soğuk havanın ardından Tekirdağ okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 SON DAKİKA! Bugün Tekirdağ'da okul var mı, yok mu? soruları merak edildi. Arama motorlarında aratılan soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

İstanbul başta olmak üzere birçok ilde soğuk hava etkisini gösterirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için sarı kodlu uyarı yayınladı. Öğrencilerin ve velilerin gündeminde ise Tekirdağ okullar tatil mi? 10 Ocak 2024 SON DAKİKA! Bugün Tekirdağ'da okul var mı, yok mu? soruları yer aldı.

TEKİRDAĞ OKULLAR TATİL Mİ?

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekirdağ'da hakim olan soğuk hava ve kar yağışının ardından Süleymanpaşa, Malkara, Muratlı, Ergene ve Hayrabolu'da eğitime bir gün ara verdi. 

BUGÜN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Çanakkale'de ise Lapseki, Biga, Yenice, Çan ve Gelibolu ilçelerinde dün öğleden sonrası taşımalı eğitim öğrencileri için okulların tatil edildiği açıklamıştı. Çanakkale Valilği'nden gelen açıklama ise şöyle:

 "Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitime 1 gün ara verilecektir. Yine il genelinde köy okullarımızda da (bu okullarda görev yapan öğretmenlerimizin birçoğu il ve ilçe merkezlerinden günübirlik bu okullara gidip geldikleri ve öğrencilerinin büyük kısmı eğitime taşıma yoluyla eriştikleri için) yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecektir. Taşımalı eğitim dışındaki eğitime ara verilmesi kararı, oluşan şartlara göre ilçe bazında Kaymakamlıklarımızca değerlendirilerek alınacak olup, bu kararlar en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır. Ayrıca, aynı gün il genelinde hamile personeller ile engelli personeller 1 gün idari izinli sayılacaklardır”

Edirne'nin İpsala, Enez, Uzunköprü ve Keşan ilçelerinde de okullarda eğitime bir gün ara verildi. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...