Haberler - Haberler
18 dakika önce

17 Mayıs maç programına göre Süper Lig'de İstanbulspor ile Sivasspor 17.00'de karşılaşacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızla devam ederken futbolseverler bugün maç var mı, hangi karşılaşmalar oynanacak sorularına cevap aradı. GS ile FB arasında çekişmeli yarış nefes keserken ligde bu akşam maç var mı araştırıldı. İşte program 17 Mayıs...
Haberler - Haberler
48 dakika önce

Ertelenen Tyson Fury - Oleksandr Usyk boks maçı 18 Mayıs günü oynanacak

12 Ağustos 1988 yılında dünyaya gelen Tyson Fury ile Oleksandr Usyk boks maçında mücadele edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmaya kısa süre kala nereden takip edilebileceği araştırılırken saat kaçta, ne zaman soruları da gündeme geldi.
Haberler - Haberler
1 saat 18 dakika önce

Mayıs ayı AFAD deprem kira yardımı ödemelerinin birkaç gün içerisinde hesaplara yatması bekleniyor

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından evini kaybeden vatandaşlara AFAD tarafından deprem kira yardımı yapılıyordu. Ayın 15'inde hesaplara yatan ödemenin mayıs ayında yatmamasının üzerine neden yatmadı, ne zaman yatacak gibi sorulara cevap arandı.
Haberler - Haberler
1 saat 32 dakika önce

Tahliye edilen Çetin Doğan 28 Şubat davasında "darbeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezası almıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 28 Şubat Davası sanıkları affedilmişti. Çetin Doğan'ın tahliye edilmesinin ardından neden hapisteydi, kaç yılında cezaevine girdi gibi sorular araştırıldı.
Haberler - Haberler
2 saat 1 dakika önce

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar Ankara Üniversitesi'nden mezun oldu

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz isimler arasında olan Alpaslan Çakar hakkında nerede doğdu, kaç yaşında gibi sorular araştırılıyor. Gündemde yer alan kişinin kim olduğu merak edildi.
Haberler - Haberler
2 saat 16 dakika önce

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini 38,78 TL'ye çekti

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün mayıs ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarını yayınlandı. Vatandaşlın gündeminde ise dolar 40 TL olacak mı sorusu yer aldı. Ankere göre yıl sonu enflasyon tahmini %44,16'dan %43,64'e düşerken işte 2024 dolar tahmini...
Haberler - Haberler
2 saat 37 dakika önce

Özyaşar Tel halka arzının açıklığı %24,24 olurken 28,00 TL'den işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan hisseler arasında yer alan Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş.'nin ne zaman talep toplayacağı araştırılırken kaç lot vereceği ve katılım endeksine uygun olup olmadığı merak konusu oldu. İşte satın alabileceğiniz bankalar...
Haberler - Haberler
3 saat 23 dakika önce

Onur Yüksek Teknoloji halka arz 49,50 TL'den işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketlere yeni bir tanesi eklendi. Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.'nin halka arz olacağının duyurulmasının ardından ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu gibi sorular araştırılırken eşit dağıtım yapacağı ve Yıldız Pazar'da işlem göreceği belirlendi.
Haberler - Haberler
3 saat 50 dakika önce

İOKBS bursluluk sınav sonuçları bugün (17 Mayıs) açıklanacak

21 Nisan günü gerçekleşen sınavın ardından öğrenciler sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır gibi sorulara cevap aramaya başlamıştı. İlk oturumunun 75 dakika sürdüğü sınava giren adaylar sonuç ekranını araştırmaya başlarken nasıl bakılacağını da araştırdı.
Haberler - Haberler
4 saat 1 dakika önce

Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berris Ekinci 2016 - 2021 aralığında Küba Büyükelçiliği yaptı

Resmi Gazete'nin atama kararlarının ardından Ayşe Berris Ekinci hakkında kimdir, hangi okullarda okudu soruları gündeme gelirken eskiden yaptığı görevler araştırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atanan ismin hayatına dair araştırılanlar...
Haberler - Haberler
4 saat 12 dakika önce

Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz 17 Mayıs Resmi Gazete kararıyla göreve geldi

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete atamalarının yayınlanmasının ardından Dışişleri Bakanlığına gelen yeni isimlerin hayatları merak edildi. Bakan Yardımcısı olarak göreve gelen Nuh Yılmaz hakkında kimdir, mesleği ne, hangi görevlerde bulundu gibi soruları araştırıldı.
Haberler - Haberler
19 saat 48 dakika önce

Kobani Davası’nda 19 yıl ceza alan Figen Yüksekdağ 25. ve 26. dönemlerde milletvekilliği yaptı

Selahattin Demirtaş'a 28 yıl 6 ay hapis cezası, Ahmet Türk'e 10 yıl ceza verilen Kobani Davası'nın kararlar bugün belli oldu. Ceza alan Figen Yüksekdağ'ın kim olduğu merak edilirken kaç yaşında ve nereli soruları da gündeme geldi.
Haberler - Haberler
20 saat 14 dakika önce

42 yıl hapis cezası alan Selahattin Demirtaş 4 Kasım 2016'dan beri cezaevinde

Türk avukat, siyasetçi ve yazar olan Demirtaş'a Kobani Davası sonucunda hapis cezası belli oldu. Vatandaşların gündeminde ise kaç yıldır hapiste, kaç yıl ceza aldı gibi sorular yer aldı. Demirtaş, 2016 yılından beridir tutuklu olara yargılanıyor.
Haberler - Haberler
20 saat 31 dakika önce

Tahliye edilen Aysel Tuğluk 6,5 yıl boyunca TBMM'de milletvekili görevi yaptı

Kobani Davası sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Aysel Tuğluk kimdir, kaç yaşında ve hangi partiden merak edildi. Gündemde yer alan ismin hayatına dair merak edilenler ve görev yaptığı alanlar...
Haberler - Haberler
20 saat 45 dakika önce

Kobani Davası sonucuna göre beraat eden Altan Tan Batman'da dünyaya geldi

Bugün Kobani Davası sonuçlarının açıklanmasıyla beraber vatandaşlar Altan Tan kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara cevap aradı. Gündemde yer alan isme dair araştırılanlar arasında hangi partiden olduğu da yer aldı.
Haberler - Haberler
20 saat 55 dakika önce

Kobani Davası sonucunda ağırlaştırılmış müebbet ve 18 yıl hapis cezası alan Alp Altınörs 1977 yılında doğdu

Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da yer aldığı davanın sonuçları bugün açıklandı. Kararların açıklanmasıyla beraber Alp Altınörs'ün kim olduğu merak konusu oldu. Kaç yaşında, kimdir ve nereli gibi sorular gündeme geldi.
Haberler - Haberler
21 saat 11 dakika önce

10 yıl hapis cezası verilen Ahmet Türk 2 Temmuz 1942 yılında doğdu

Kobani Davası'nda kararlar belli olurken Ahmet Türk kimdir, kaç yaşında merak edildi. Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın yargılandığı davanın ardından Ahmet Türk'ün hayatına dair detaylar araştırılırken hangi partiden araştırıldı.
Haberler - Haberler
21 saat 39 dakika önce

19 Mayıs’ta SOLOTÜRK, Türk Yıldızları ve HÜRJET uçak gösterileri 16.00’da Doğupark’ta yapılacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na kısa süre kala gösterilerin nerede, saat kaçta olacağı merak edildi. HÜRJET'İN gökyüzü ile buluşmasının gerçekleşeceği uçuşları izlemek isteyenler ise ne zaman olacağını ve hangi uçakların gösteri yapacağını araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
22 saat 8 dakika önce

Pegasus bedelsiz sermaye artırımı yapacak! Hak kullanım tarihi 14 Mayıs olarak belirlendi

Pegasus Hava Yolları'nın borsada hisse bölümü yapacağının başvurusunu SPK'ya iletmişti. Onay gelmesinin ardından bölündü mü, ödeme tarihi ne zaman gibi sorular gündeme geldi. İşte bedelsiz sermaye artırımına dair detaylar...
Haberler - Haberler
22 saat 27 dakika önce

Nilgün Belgün Şahane Hayatım’da Firuze karakterini oynamak için konuk olacak

Now Tv ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisine dahil olacak isimler arasında yer alan Nilgün Belgün'ün hangi karakteri oynayacağı izleyicinin merak konusu oldu. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizi 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.
Haberler - Haberler
22 saat 47 dakika önce

1.⁠ ⁠Lig final maçı tek maç olarak oynanacak

Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde heyecan devam ederken tek mı oynanacak merak edildi. 16 Mayıs günü gerçekleşecek olan Bodrumspor - Boluspor maçı 17.00'de başlayacak. İşte maçın oynanacağı sistem....
Sona Git