Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

A -
A +

Fiat, 80 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatına sahip Fullback modeline, uygun şartlarda sahip olma fırsatı sunuyor. Firma, 0 faiz avantajıyla 50 bin TL’ye kadar 12 ay vadeyle kredi avantajı sağlıyor. Fiat bayilerinde yerini alan Fullback; Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketi ile dikkat çekiyor. Çift kabin gövde tipinde satışa çıkarılan Fullback; 150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonu bulunan, 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motora sahip... Hem 4x2 hem de 4x4 çekiş versiyonlarıyla bayilerde yerini alan Fiat Fullback, 1.52 metrelik kasa uzunluğa sahip. Fiat Fullback; 3.1 tonu aşan yük çekme kapasitesi ve 1 tonu aşan yükleme kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

Sadece araç değil ağaç da üretiyor

Sürdürülebilir büyüme ilkesi ile faaliyetlerini sürdüren KIA, üretim tesislerindeki yeşil alanları büyütüyor. Dünyanın farklı bölgelerindeki tesislerine yaklaşık 5 milyon ağaç diken KIA’nın hayata geçirdiği yeşil alanlar, 866 futbol sahasına eşdeğer büyüklüğe ulaştı. KIA’nın sürdürülebilirlik raporunda, 15 yıldır hiçbir üretim tesisinde toprak kirlenmesi vakası yaşanmadığı kaydedildi. Yeşil girişimcilik projelerine yaptığı yatırım miktarını 2015 yılında yüzde 50 artırarak 32.5 milyon dolara çıkaran KIA, tehlikeli madde kullanmaksızın üretim ve boya işlemleri gibi pek çok yeni girişimi de yakın gelecekte hayata geçirmeyi planlıyor.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

75. yıla özel, yeşil gövdeli Renegade

SUV araçların ikonik markası Jeep, 75. yılına özel hazırlanan “Renegade” modelinin özel versiyonunu Türkiye’de satışa sundu. İlk bakışta “Jungle Yeşili” gövde rengi, aracın kalbinde yer alan bronz renkli Jeep arması, ön ızgara ve sis farı çerçeveleri dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Araç, “Limited” donanım seviyesine ek olarak 6.5 inch dokunmatik ekranı, Türkçe navigasyonu ve bronz jantları ile öne çıkıyor. Jeep Renegade’in 75. yıla özel olarak üretilen modeli; 1.4 litre MultiAir2 turbo benzinli motor ve 9 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satın alınabiliyor.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

Audi'nin küçük devi Q2

Crossover dünyası her geçen gün yeni modellerle güçleniyor. Bunun son örneği olan Audi Q2, sevimli ve sportif yapısı ile dikkatleri üzerine çekti. Markanın dördüncü SUV aracı olarak tasarlanan Q2, minimal tasarım ve boyutları ile oldukça iddialı. Araç, özellikle kalabalık şehirlerde, yoğun trafik ve park problemlerine kolaylık sağlayacak boyutları ve teknolojik donanımları sayesinde gördüğü ilgiyi hak ediyor. Beş farklı motorla gelen Yeni Audi Q2’de; dizel versiyonlar için 1.6 lt. 116 PS ve 2.0 lt. 150 PS TDI motorlar sunuluyor. Benzinli seçeneklerde ise 1.0 LT 116 PS, 1.4 150 PS ve 2.0 190 PS motorlar yer alıyor.

Araç oldukça sade ama işlevsel bir iç tasarıma sahip. Örneğin 405 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklar yatırıldığında 1050 litreye ulaşıyor. Ön konsoldaki 12.3 inç dokunmatik multimedya sistemi, sürücüsüne iyi bir yol arkadaşı oluyor. Geliştirilmiş şerit takip sistemi, park asistanı, kör nokta uyarı sistemleri ve yaklaşma kameraları ile oldukça göz dolduruyor. İOS ve Android altyapılarını destekleyen Audi Q2, cep telefonları ile problemsiz entegrasyon sağlıyor.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

 

Ücretsiz ekspertiz hizmeti

İnternetten araç almak ve satmak isteyenlerin önemli buluşma noktalarından Arabam.com, üyelerinin ücretsiz olarak yararlanabileceği “Temel Ekspertiz” hizmetini vermeye başladı. Alanında uzman ekibiyle yılda 25 binden fazla ekspertiz gerçekleştiren “Otorapor” ile yapılan iş birliği çerçevesinde, Arabam.com üzerinden aracını satmak isteyenlere güvenilir ekspertiz imkânı sunuluyor. Bu sayede kullanıcılar oldukça vakit alan ve zahmet veren ekspertiz işlemleriyle uğraşmadığı gibi aracını değerinde satabiliyor. Kullanıcılar ilan verme sırasında kendilerine en yakın “Otorapor” şubesini seçip, uygun gün ve saati belirliyor. Hemen verilen randevu sonrasında “Otorapor” şubelerine giden “Arabam.com” üyeleri, işlemlerini 15-45 dakika arasında bitiriyor. Bu işlemin ardından aracın ekspertiz raporu, ilana yükleniyor. “Temel Ekspertiz” raporu almış araçlar, ayrıcalıklı ilanlar arasına girerek, ana sayfada ön plana çıkıyor.

Temsa'dan 980 satış

Türkiye’de 2016’nın ilk 7 ayında toplam 3044 otobüs satıldı. 980 adetlik satışla yüzde 32 pay elde eden TEMSA, pazardaki liderliğini sürdürüyor. Şirket bu dönemde 203 Safir, 85 Maraton, 491 Prestij SX ve 89 adet Prestij City satışı gerçekleştirdi. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, “66 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Bunların içinde 5 binli adetlere ilerlediğimiz Fransa ve 1000’li adetlere doğru ilerlediğimiz ABD var. 1500’ü aşkın işçisi, 170’i aşkın mühendisi, 30’a yakın satış ekibi ve Türkiye genelinde yayılmayı başarmış 10 bayi, 81 servis noktası ile çok iyi bir ekibe sahibiz” dedi.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

Karsan'a da Turquality

Toplu taşıma sistemlerinde modern çözümler sunan ve bu yıl 50. yılını kutlayan Karsan; Ekonomi Bakanlığı’nın “TURQUALITY” destek programına katılmaya hak kazandı. Karsan CEO’su Okan Baş, “En büyük stratejilerimizden birisi de, ülkemizi yurt dışında temsil edecek küresel bir Türk markası olmak. Bu noktadan hareketle böylesine güçlü bir programa kabul edilmek, yaptığımız çalışmaların ne kadar doğru olduğunu bizlere gösteriyor. Çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz” dedi. TURQUALITY programı, Türk ürünlerinin yurt dışında güçlenmesi amacıyla verilen destekleri içeriyor.

Fullback’te faizsiz 50 bin TL kredi

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.