2017 Haçlı Seferi

A -
A +
İnkârı mümkün olmayan gerçek, şu anda Hristiyan Batı dünyası ve diğer Türkiye düşmanları Siyonizmin emrinde 17. Haçlı Seferini başlatmıştır. 16 Nisan 2017 anayasa değişikliği ile ilgili referandum, tarihî bir dönüm noktasıdır. Referandumda yüzde 51.4 ile Evet çıkması büyük bir nimettir. Biz bu nimete ceddimizin İslamiyete hizmetleri neticesi kavuştuk. Asla kendimize pay almak doğru değildir. Hayırların yüzde 48.6 olmasında hikmetler vardır. Bu bir nevi şiddetli bir ihtardır.
Tanzimat'tan bu yana 200 yıl putlaştırdığınız, taklit ettiğiniz Batı sizin düşmanınızdır. Aklınızı kullanın. Aslınıza dönün. Hayırsız “Hayır”cıların çokluğu ile Hıristiyan Batı yüzündeki maskeyi çıkardı. Düşmanlığını açıkça ortaya koydu. Kalp gözü kör olanlar hariç, artık Batı’nın gerçek yüzünü görmelidir. Hristiyan Batı’da İslam ve Türkiye düşmanlığı hızla tırmanıyor. Avrupa’nın bilinçaltı patladı. İslam ve Türkiye düşmanlığının tırmandırılması “Haçlı zihniyeti”nin hortlamasıdır. Aşırı milliyetçilik ve ırkçılık faşizmin doğuşuna sebep olacaktır.  Avrupa canavarlaşıyor. Ve Avrupa çatırdıyor. Birbirini boğazlayacağı günler yakındır. Türkiye’nin maddi ve manevi gelişmesi Avrupa’nın tarihî ve bilinçaltı kinini patlattı. Ve Türkiye hedef tahtasına konuldu. Avrupalının genlerine sinmiş olan Haçlı duygusu hortladı ve Avrupalı geriye dönüş yaptı. Maskesi düştü. Düşmanlığını açıkça yapıyor. Düşmanlık kontrol edilemez hâle dönüştü. Avrupa çıkarları için her kötülüğü yapacağının mesajını verdi. Ve bu durum Avrupa’ya çok pahalıya mal olacaktır.
Avrupa komada ve hatta bitkisel hayattadır. Ve ortada kaldırılmayı bekleyen bir cenaze vardır. Yakında Avrupa’nın geleceğini Türkiye şekillendirecektir. Avrupa’daki bu vahşetin arkasında Siyonizm bulunmaktadır. Avrupa taşerondur. Kanada Toronto Üniversitesi Antropoloji Bölüm üyesi İvan Kamar “Avrupa ülkelerinde ABD’li siyasetçilerin İslamofobiyi körüklediğini bunu da eğitimsiz kesimlerin işçi sınıfı ve yaşlıların oylarını almak için yaptıklarını” söyledi. Avrupa’nın yeni stratejisi çok kültürlü toplum, bütünlük, çift vatandaşlık ve ortak değerler yerine “Asimilasyon birleşme” sloganları ise: “Burada sana kendin olarak yer yok. Ya asimile ol ya da terk et!..” 
Medeniyetin beşiği yalanı ile dünya kamuoyunu aldatan emperyalist Batı faşizme dönüyor.
Sudanlı Hasan Mekki “Avrupa’da Erdoğan düşmanlığının arkasında Siyonizm var. Geçmişte Erbakan vardı” demiştir. Dünya Müslüman Âlimler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Muhittin Karadağı: “Avrupa İslamın güçlenmesinden korktuğu için Erdoğan’ı düşman ilan etti. Türklere tavsiyem sadece önünüze bakın. Bunları ancak bu şekilde yenebiliriz. Müslüman halklar Türkiye’yi savunuyor. Gerçek İslama dönelim. Allah’a tevekkül edelim...” 
2017 Haçlı Seferi bundan öncekilerden çok daha tehlikelidir. Geçmişte haçlı ordusu dışarıda idi. Şu anda kalenin içindeler: (PKK, DEAŞ, FETÖ, DHKP-C, yerli ve millî olmayan Batı’nın devşirme sözde aydınları...) 
CHP Batı’nın müttefikidir. Hayır veren inanç sahipleri ise istemeyerek de olsa Batı’ya destek verdiler. Allahü teala Hristiyan Batı ve Doğu’nun ve diğerlerinin şerlerinden korusun. (Amin)
Bu halk Sultan Abdülhamid’e sahip çıkmadı. Osmanlı yıkıldı. 1911’den 1922’ye kadar 11 yıl savaşta perişan oldu. Menderes’e sahip çıkmadı. Demokrasi ve kalkınma durdu. IMF’nin vesayetine girdik. Özal zehirlendi. Ekonomik kalkınma durdu hatta geriledi. Erdoğan’a sahip çıkılmazsa Türkiye ABD ve AB’nin Türkiye’deki vesayeti altına girer. 
1993-2000 yılları arasında iç ve dış faiz (anapara değil) 2.5 trilyon TL ödendi. 2002 yılı bütçesinin yüzde 47.2’si faize ödendi. Bugün bütçenin yüzde 6’sı ödenmektedir. Dış ve iç faiz baronları Erdoğan’ı saf dışı ederek ülkeyi soymak peşindedir. Görmek ve feraset ayrıdır. Kalpleri kör olanlar Türkiye’ye hazırlanan tuzağı göremezler. Ve Türkiye Batı’nın ve içerideki uzantılarının vesayeti altına girer. Referandum sonuçları farklı olsa idi, 2001-2002 yıllarındaki ekonomik krizden daha kötü bir krizle karşılaşırdık...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.