FETÖ’nün teşkilatlanması

A -
A +

Gülen ve ekibi Müslümanlardan çeşitli yollarla toplanan paralar ile ABD ve AB’de Türkiye aleyhine lobiler hazırlıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olacağına inanan ABD ve AB hezimet karşısında şok yaşamışlardır. Sık sık yazdığım gibi hukukun dışına asla çıkılmamalıdır.
Paralel Yapı mensupları kendilerinden olmayanları yalan ihbarlarla saf dışı etmek istemektedir. Son günlerdeki terör hadiselerinin arkasında Paralel Yapı vardır. Paralel Yapı sosyal medya ile algı operasyonu yapmaktadır.
Paralel Yapı çetesinin yeni stratejisi:
-PKK’nın her türlü destekle (mali, istihbarat, silah ile ayakta tutularak) halkın moralini zirvelerden diplere indirmek.
-Sosyal medya ile bazı mesajlar vererek tabanlarına umut vermek.
-Toplumun algısıyla doğrudan oynamak.
-Türkiye dışında lobiler meydana getirmek. Dış ülkelerde ve Türkiye’de para ile aleyhte faaliyette bulunmak.
-Teşhis edilmemiş Paralel Yapı çete mensuplarını devlet içine yerleştirmek.
-Paralel Yapıdan olmayanlara iftira etmek ve paralelci demek.
-DAEŞ ve PKK’nın sivilleri katliamları ile 15 Temmuz heyecanın azaltmak. (Gaziantep’te 51 ölü ve 69 yaralı bu madde gereği yapılmıştır.)
-Siber saldırıları artırmak. Suikastlar yapmak. Bunlardan her şey beklenir. İslamiyetin yasakladığı takiyye, iftira, yalan, her türlü haram bu çete için mubahtır.
Asr-ı Saadetten bu yana gelmiş geçmiş evliya ve âlimler Allahü tealanın emir ve yasaklarını yalnız tebliğ ile kalmamış bizahiti bunları yaşayarak örnek olan hayatları, yaşayışlarıyla da tebliğ ettiler. Allahü tealanın yap dediğini yapma, yapma dediğini yap olsa olsa şeytana mahsustur. 
Almanya MİT’in araştırmasına izin vermedi. Son Gaziantep katliamının arkasında dış güçler vardır. Türkiye- Rusya- İran Suriye meselesinde birlikte hareket etmesi bekleniyor. Türkiye Çin ve Hindistan arasında ekonomik gelişmeler bekleniyor.
Dünya tarihinde Paralel Yapı gibi Türkiye ve Türkiye dışında 170 ülkede teşkilatlanan bir terör örgütü, istihbarat birimi ve mafyaya rastlanamaz. Aslında bu örgüt taşerondur. Arkasında dış güçler vardır. Milletvekili Metin Külünk’e göre Üniversitelerde masum akademisyenler açığa alınırken Paralel Yapı mensupları korunuyor. Paralel Yapı AK Partiyi yıpratmak için bazı milletvekilleri ve idareciler için yalan ihbarda bulunuyor.
Paralel Yapı Hıristiyan Batı’nın yalnız devşirmesi değil aynı zamanda Haçlı Ordusudur. Türkiye dışında 170 ülkede bulunan Gülen okullarının hiçbirinde mescid yoktur. Peki okullarda çalışan Müslümanlar nerede namaz kılıyor? Çoğunda namaz kılmanın yasak olduğu acaba ne derece doğrudur. Bu okullardaki İngilizce öğretmenleri ya rahiptir veya rahibe. Ayrıca okullar da CIA’nın şubeleridir. Her okuldaki bazı öğretmenler CIA ajanıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.