Kalkışmanın düşündürdükleri…

A -
A +
15 Temmuz gecesi; inançları, etnik kökenleri, siyasi görüşleri ve sosyal hayatları farklı kadın-erkek, genç-yaşlı tüm halkımız ölümü göze alarak darbeci çeteye karşı mücadelesi ve farklı insanlarımızın -vatan söz konusu olunca- yekvücut olması “Millet” olduğumuzun fiili ispatı olmuştur...
Bu birlik devam ettikçe düşman hezimete uğramaya mahkûmdur. Beyin ve iradelerini Gülen’e teslim edenler asla küçümsenmemelidir. Bu topluluk dinde tahrifat yaparak, İslamiyetin omurgusı kabul edilen Türkiye’ye düşmanlığı aslında İslamiyete düşmanlıkla eş değerdedir. Paralel Yapı CIA’nin emrinde hatta kucağındadır.
Paralel Yapı çetesinin gözü dönmüştür. "Tanklarla ezin, uçak ve helikopterlerle kalabalığın üzerine ve tesislere ateş edin" emrini Gülen vermiştir. Avrupa Birliği ülkelerinden destek için gelen olmadığı gibi sadece darbecilere sahip çıkılması çok da şaşırtıcı olmamıştır...
ABD’ye gelince, “üst akıl”dır. Paralel çetenin de, PKK’nın da arkasında ABD vardır. Bunlar katildirler. 15 tanesi imparatorluk olmak üzere 140 Türk devletini dış güçler değil bunların ajanı, taşeronu, zombi, mankurt, Truva atı hatta Haçlı Ordusu rolündeki içimizdeki hainler yıkmıştır. Gülen ve çetesi bunların en azgını ve zalimidir.
Kandil yani PKK dağılmak üzere idi. ABD, para, silah ve bilhassa siyasi destekle dağılmayı önledi. ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye’nin NATO’da dışlanabileceğini söylüyor. Böyle bir durumda kaybeden NATO olur. Türkiye, Avrasya (Şangay) birliğine katılırsa ABD çok şey kaybeder.
Paralel Yapı’nın ihanetleri yalnız 15 Temmuz ile sınırlı değildir. Yazıcıoğlu, Özal, Türkeş, Eşref Bitlis, maliye dehası Kahveci, Ermeni yazar Dink ve daha birçok kişinin katledilmesinin emrini Gülen vermiştir.
Ergenekon, Balyoz, casusluk ve daha nice davalarda kendilerinden olmayan komutanları sahte belgelerle mahkûm eden, Paralel Yapı’nın polis, savcı ve hakimleridir. Paralel Yapının zirvesinden eteklerine kadar toz zerresi kadar Allah korkusu ve merhamet yoktur.
İktidar bunların üzerine kararlılıkla gitmeli ama her şey hukuka uygun olmalıdır. Şahısların menfaati şahsiyet ve onurları kılı kırk yararcasına korunmalıdır. Asla ve asla duygusal davranılmamalıdır. Hukuk önde olmalıdır. Silahlı kuvvetlerle ilgili kararlarda, onların görüşleri alınmalıdır. Paralel Yapı okullarından mezun olanların hepsini Paralel Yapı mensubu olarak fişlemek de doğru değildir.
Akıncı -eski adıyla- Mürtet hava üssü kapatılmamalıdır. Onlarca trilyonluk tesis ve cihazlar israf olur. Başka yere taşınması da israftır. Emekli bir hava subayı olarak görüşüm bu yöndedir. Askerimiz yeni kışlalar en modern şekilde yapılmadan derme çatma barakalı kışlalara mahkûm edilmemelidir. Bu kışlalar eskiden arazi idi. Maltepe 2. Zırhlı Tugayında Zırhlı Uçaksavar Batarya Komutanı iken bazen servis yerine Yakacık’taki evime bir saatte giderdim. Etrafta bir ev dahi yoktu. Sonradan o kadar çok bina yapıldı ki, kışlalar şehrin içinde kaldı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.