Terör, terörist kullanılarak ortadan kaldırılamaz!

A -
A +
Başbakanın ifade ettiği gibi ABD’ye savaş açacak değiliz. Ama YPG ve PKK ile mücadele devam edecektir. YPG-PYD krizi Washington’da çözülür mü bilemem, ama ABD Türkiye’yi kaybeder. Türkiye Rusya ve Çin’e yaklaşır.
“Bir terör örgütüyle diğer terör örgütüne karşı mücadele edilemez. Dünyanın Süper gücünün PYD terör örgütüne sığınması ABD için yüz kızartıcı bir hadise olmanın ötesinde aşağılık kompleksidir. Kendisine güvenmemektir. YPG’ye verilen her silah Türkiye için tehdittir.” (Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu)
“ABD için de bedeli olabilir.” (Başbakan Yıldırım) 
PYD ve PKK teröristlerine silah, Türkiye’ye teminat açıklamasıyla Türkiye ile dalga geçilmiştir. Son yıllarda mağaralarda ele geçirilen silahlar ABD ve Rusya Üretimidir.
ABD ve Rusya yanlıştan döner mi? Bana göre asla! Çünkü ABD halkının her türlü hakları vardır ama bir hakkı yoktur. O ise kendi ülkesini idare etme hakkı yoktur. O’nu Yahudi, Ermeni, Rum idare eder. İdare eden değil edilen zavallı aciz bir halktır.
ABD’nin FETÖ’yü iadesini imkânsız görüyorum. O’nun ABD’ye yaptığı hizmeti ABD trilyonlarca dolar harcasaydı yapamazdı. Orta Asya Türklerini İslamiyet’ten uzaklaştırdı. İngilizceyi yaydı ve Sovyetler Birliğinde şuurlara yerleştirilen Amerika düşmanlığını sevgiye dönüştürdü.
ABD, Vatikan’a ve İsrail’e hizmeti kelimelerle ifade edilemeyecek derecede çoktur. İslamiyet’e ve Türkiye’ye ihaneti de son derece fazla oldu. Mete Han’dan bu yana Türk Halkına katliam yapmayan bu şerefli Türk Ordusunda bazı hainleri İslam maskesi altında dış güçlerin taşeronu hâline getirdi. Ve bu hainler başarılı olsaydı Türkiye “Anahtar teslimi” ABD’nin sömürgesi, işgali altında olacaktı. Ve Türkiye’de başlatılan bütün büyük projeler iptal edilecekti.
Türkiye kesinkes bölünecekti ve iç savaşa sürüklenecekti ve en mühimi Türkiye sınırları içinde Lozan Açık Hava Hapishanesinde elektronik kelepçe ile hapsedilecekti. Allahü teala muhafaza etti.
Türkiye’nin şu anda bir numaralı düşmanı ABD ve iki numaralı düşmanı Almanya ve tarihî düşmanı İran’dır. Millî ve yerli olmayan Batı’nın potasında erimiş olanların gafleti bir yana asıl üzücü tarafı inançlı bazı kişiler hâlen uykudalar ve Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlamıyorlar.
Mesele Erdoğan ya da AK Pakti meselesi değildir. Bunlar ara hedeftir. Asıl hedef Türkiye’yi yıkmaktır. Nihai hedef, İslamiyet’i ortadan kaldırmaktır. Zamanımızın Lawrence’si Graham Fuller’e göre; “İslamiyeti yıkmak ancak Türkiye’nin yıkılması ile mümkündür.”
Herkes yerini tayin etmelidir! Türkiye ve İslamiyet’i yıkmak isteyenlerin mi yanındasınız? Ya da bunların karşısında mücadele edenlerle mi aynı saftasınız?
Ama asla ve alsa umutsuz olmayın!.. Zaman Türkiye ve İslam Dünyası’nın lehine çalışıyor. 21’inci asır Türk ve İslam Dünyası’nın asrı olacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.