Yurttan ve dünyadan bilgiler

A -
A +
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hanım bir bakana söylediği sözler seviyesiz ve ahlak dışıdır. Bir siyasetçinin yapmaması gereken bir söylemi yapmıştır. 
Kılıçdaroğlu, seçim yolu ile iktidar olamaz. Son aldığı oy yüzde 20’dir. Bu yüzden seçim dışı ve hatta yasa dışı olarak iktidar olma peşindedir. Ama Türk halkı buna müsaade etmeyecektir.
Allahü teala korusun ülke ekonomik olarak çökse ya da bölünse veya işgale uğrasa Erdoğan ve AK Parti düşmanları davul zurna ile meydanlarda sevinç gösterileri yaparlar. Bu insanlar Siyonizmin köleleridir. Siyonizm öyle bir strateji uygulamış ki, birbirine düşman ve bir araya gelmesi dahi mümkün olmayanları aynı safta Erdoğan ve AK Parti’ye karşı birleştirmiştir.
Dünyadaki savaşların arkasında Siyonizm vardır. Ve dünyayı küresel sermayenin uşağı (taşeronu) küresel emperyalist ülkeler yönetmektedir. Dünyada bir yılda elde edilen gelirin yüzde 49’u 85 aileye aittir. Diğer yüzde 51 ise 7 milyar insana. Savaşlar bu sömürünün devamı için yapılmaktadır. Bu ailelerin önemli kısmı Yahudi asıllıdır.
Küresel sermaye savaşları ilk defa Balkanlar’da başladı. Yugoslavya sanayi ürünleri konusunda küresel sermayeye rakip idi. Bosna’da, Kosova’da ve Makedonya’da savaşlar yapıldı. Irak işgali ve Suriye iç savaşı bu güçlerin eseridir. Balkanlar’ı ve Ortadoğu’yu karıştıran küresel sermaye kendine rakip olarak gördüğü Türkiye için PKK ve yandaşlarına her türlü desteği vermektedir. Küresel sermaye Kafkasya’yı da karıştırmaktadır.
Erdoğan'ın “Dünya beşten büyüktür” diyerek bu ülkeleri tenkit etmesi ezilen ülkelerin halk kitlelerinde isyanın kıvılcımı olmuştur. Erdoğan yalnız yüzde 52’nin değil ezilen bütün ülke gençlerinin lideridir.
Birleşmiş Milletler güvenirliliğini çoktan kaybetmiştir. Son kullanma tarihini bitirmiştir. Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğünü savunan Batı aslında çifte standartlıdır. Yani münafıktır. Kendileri dışındakileri “öteki” sayarak bu değerlere sahip olmasına yalnız kültürle değil savaş ile de mani olmaktadır.
Grady’nin ifade ettiği gibi: 
Batı medeniyeti komada hatta bitkisel hayattadır. Onu taklit edenler de kendi sonlarını hazırlamaktadır. Çünkü Batı medeniyeti zulüm üzerine kurulmuştur. Ve zulüm asla ve asla payidar olmayacaktır...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.