Kardeşlik buluşması!

A -
A +
Ne söylense, na yazılsa eksik kalacak buluşmadan kırıntılar;

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen milyonların hıçkırarak ağladığı tarihî buluşma. Kardeşlerim! bitti bu iş, artık meydan bizimdir, tarih bizimdir. Haydi onu yazmaya.
(Tarık Önal)

Tarihin altın sayfalarında yer alacaktır. İsteyen istediği kadar rahatsız olabilir. Ama ülkede artık huzur, kardeşlik, barış, demokrasi, özgürlük, adalet, eşitlik gibi kavramların gölgesinde yaşamak zorundasınız. Başka türlü yaşamak istiyorsanız, pasaportlarınızı hazırlayın ve tek yön bir bilet alın.
(Sinan Doğanalp)

Diyarbakır doğumlu biri olarak gözlerimi yaşartan buluşma. Allah bir daha o kötü günleri bu millete yaşatmasın. Eksik, yanlış olacaktır ama niyet hayır ise akıbet de hayırdır... Barışı ve huzuru isteyen tüm Türk ve Kürt kardeşlerime selam ederim.
(Fatih Gündüz)

Bugün artık Türkiye iç meselelerini bitirme noktasına geldiğini müjdeledi. O yüzden bugünün önemi çok büyük. Biz artık dünyaya oynayacağız. Büyük Türkiye, Müslüman milletlerin ve tüm mazlumların yanında yer alacak artık. Artık ayağa kalktık!
(Betül Gencal)

Hükümetin başarısız olması için bilumum kesimler, kanla beslenen çıkar odaklarını rahatsız etmiş buluşmadır. Onlar görmezden gelse de, Türkiye için atılmış güzel adımlardır. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.
(Kadir Aygün)

Yıllardır beklenen buluşma. Bir milyon ulusalcı da toplanıp öfke kussa bu olayın güzelliğini gölgeleyemez. Ha yine teröre başlarlarsa ben yine askere giderim, yine savaşırım oradakilerle. Barışın yanındayım ama gerekirse savaşın da en ön safındayım.
(A.Faruk_i)


-------------
TWİTTER

Taksim'de PKK "renklerini" dalgalandıranlar, Diyarbakır'da on binlerce "al bayrak"ın dalgalanmasını kabullenemiyor. İşte bu şeref bize yeter.
?@myasirozipek




Millî kaleciye
nafaka hapsi...


Eski kalecimiz Fevzi Tuncay'ın düştüğü bu durum beni çok üzdü. Kimsenin garantisi yok, Allah yardımcısı olsun. Genç futbolcular da ibret alsın...
@apostolis_atm

Fevzi malum golü yerken tribünde eşini gösteriyordu kamera. Onun için ağlayan eşini...
Demek ki bu devirde gözyaşları buhar olur uçarmış...
@erken_s

Mağdur edebiyatını ne kadar seven bir millet olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Nafaka ödemeyen eski kocasını şikayet etmeye çekinen pek çok kadına örnek olmalıdır. Nafaka ödememek suçtur, cezası da hapistir.
@gullu_peri




Öğrendim ki;

"-Yalnız olduğunu en çok; 'Yalnız değilsin' dediklerinde hissediyorsun..."




WhatZAP

EVLENECEK KADIN: Beyefendi iyi ama inanışları bana ters...
SİNEM YILDIZ: Ne gibi inanışlar?...
EVLENECEK ADAM: Ben maymundan geldiğimize inanıyorum...
EVLENECEK KADIN: Sen daha gelememişsin beyefendi!...

(...FLASH / Ne Çıkarsa Bahtına)




KRAMPON

KÖTÜ sonuçlara çare olamayan çiçeği burnunda teknik direktör Okan Buruk: "Ben bi Cimbom yapıp geleyim en iyisi..."
...
SERGEN Yalçın'ın yeni adresi belli oldu; Crazyy Disco, Yenişehir Mah. Güven Sok. 506/2 Gaziantep
...
"ŞAMPİYONLUK hayallerimiz devam ediyor" diyen Mancini'ye, Ağaoğlu'ndan jet cevap: "Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar!"
...
BİLİÇ, açık alanda sigara yasağını yorumladı; "Beşiktaş'ın önünü kesmek için alınmış bir karar..."




Kapak konusu!

SAVCI SAYAN: Erdoğan'ın elini öperim...
SARIGÜL: Erdoğan dünya lideri...
KILIÇDAROĞLU: Arınç âkil adam...
Bu da yandaş muhalefet!...




NE ÇEKTİN BE!
 
Direnmek!..

Ali İbrahimoğlu ağabeyin görüntülediği bu kare, küçük bir esnafın ayakta kalma çabasını anlatıyor... Ne olursa olsun şükür en büyük sermayesi...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.