‘Altın Koza’da 8 film yarışacak

‘Altın Koza’da 8 film yarışacak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin “Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması”nda yer alan filmler dün ilan edildi.

MURAT ÖZTEKİN

Elli eserin başvurduğu yarışmada sekiz film, Altın Koza Ödülleri için jüri karşısına çıkacak. Festivalde, yönetmenler Gizem Kızıl’ın “Bana Karanlığını Anlat”, Serpil Altın’ın “Bir Zamanlar Gelecek: 2121”, Ali Kemal Güven’in “Çilingir Sofrası”, Ziya Demirel’in “Ela ile Hilmi ve Ali”, Ümran Safter’in “Kabahat”, Cem Demirer’in “Mendirek”, Çiğdem Sezgin’in “Suna” ve Tareq Daoud’un “Yaban” adlı fi lmleri yarışacak. Filmler, yönetmen ve senarist Özcan Alper başkanlığındaki yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan’ın üyesi olduğu jüri tarafından değerlendirilecek. Mükâfatlar ise 17 Eylül akşamı yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...