Deniz altından çıkan resimler

Deniz altından çıkan resimler

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Sanatçı Gamze Lim, “Denizler Altında-Under the Seas” isimli resim sergisiyle Trump Art Gallery’de sanatseverlerle buluşuyor…

MURAT ÖZTEKİN

Sanatçı Lim, deniz altının büyüleyici güzelliği ve rengârenk dünyasının yanında derinlerdeki esrarengiz bilinmezliği de tuvallere taşıyor. Denizi “Ait olmadığımız o dünyaya misafir olarak gidip döndüğümüz bir yolculuk” diye tanımlayan Lim “Denizler Altında koleksiyonumda sizlere ait olmadığımız o dünyadan birer pencere açarak yorumladım. Deniz ve deniz altı beni öteden beri etkilemiştir. Çeşitli zamanlarda yaptığım dalışlarda bu dünyanın etkileyiciliği beni her defasında biraz daha içine çekti ve sonunda bu koleksiyonun ortaya çıkmasına ilham oldu” ifadelerini kullanıyor. Küratörlüğünü Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği sergi, 28 Şubat tarihine kadar Trump Art Gallery’de ziyaret edilebilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...