2 yıl geride kaldı! Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol’dan hayran bırakan kutlama

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
2 yıl geride kaldı! Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol’dan hayran bırakan kutlama

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu Feyyaz Şerifoğlu ile spiker Merve Dinçkol, ilişkilerinin üçüncü yılını kutladı.

Ekranların başarılı oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu ile güzel haber sunucusu Merve Dinçkol’un mutlu birliktelikleri devam ediyor. Çift, ilişkilerinde üçüncü yıla girdi.

Daha önce Kırmızı Oda dizisinde rol alan, son olarak ise Camdaki Kız’da Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu büyük bir hayran kitlesine ulaştı. 

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

Oyunculuk hayatından önce Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapan Şerifoğlu, 2013 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışması ile adından söz ettirdi. Performansıyla ses getiren ünlü isim, jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Ebru Gündeş’i döndürmeyi başarmıştı.

Şerifoğlu, 2020 yılında sevilen dizi Kırmızı Oda’da Can karakterini canlandırdı. Son olarak Camdaki Kız’da Sedat karakterini oynayan ünlü, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı da merak edilen isimlerden. 

İKİ YIL BİTTİ

Başarılı oyuncunun uzun zamandır spiker Merve Dinçkol ile devam eden güzel bir ilişkisi var. Ünlü çift, ilişkilerinde iki seneyi geride bıraktı. İkili, sosyal medya hesaplarından birlikte çektirdikleri kareye ver verdi. Not olarak ise fotoğrafa “Daha nice senelerimize, 19.09.2021” yazdılar. 

2 yıl geride kaldı! Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol’dan hayran bırakan kutlama

Hem Şerifoğlu hem de Dinçkol’un paylaşımına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...