3 ülke, Taylor Swift için birbirine düştü! Milyon dolarlardan bahsediliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
3 ülke, Taylor Swift için birbirine düştü! Milyon dolarlardan bahsediliyor

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift Asya'da krize neden oldu. Güneydoğu Asya ülkelerinin sadece kendi topraklarında konser vermesi için Taylor Swift'e yaklaşık 18 milyon dolar ödediği iddiası ortalığı karıştırdı.

Konserleri dolup taşan dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift'e Eras turnesi kapsamında Güneydoğu Asya'daki tek tur durağı Singapur olsun diye konser başına 3 milyon dolar ödeme yapıldığı öne sürüldü. 

TAYLAND VE FİLİPİNLER TEPKİ GÖSTERDİ

Singapur yönetimi iddiayı yalanlamazken yapılan hamle bölgede kriz çıkardı. Ünlü şarkıcıya verilen miktar açıklanmadı. Tayland ve Filipinler ise Singapur'a tepki gösterdi.

3 ülke, Taylor Swift için birbirine düştü! Milyon dolarlardan bahsediliyor - 1. Resim

EKONOMİK GETİRİSİ FAZLA

Singapur Turizm ve Kültür Bakanlığı, yıldız şarkıcıya ödenen miktarı açıklamadı ancak Swift'in dünya çapındaki konserlerinin getirdiği ekonomik faydalara değindi. Yerel basında çıkan haberlerde ise Taylor Swift'in Singapur konserlerinin ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağı belirtildi.

3 ülke, Taylor Swift için birbirine düştü! Milyon dolarlardan bahsediliyor - 2. Resim

300 BİN BİLET SATILDI

Wall Street Journal'ın haberinde 2-3-4 ve 7-8-9 Mart'ta düzenlenecek konserler için en az 300 bin bilet satıldığı, bunların çoğunun yabancılar tarafından alındığı aktarıldı. Singapur'daki 5 yıldızlı Marina Bay Sands adlı otelin konsere özel VIP paketlerinin fiyatlarıysa yaklaşık 40 bin dolar. Son dakika biletleriyse konser başına 300 dolar ila 8 bin dolar civarında.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...