4 yıllık birliktelikte mutlu son! Ahmet Kural ve Çağla Gizem evlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
4 yıllık birliktelikte mutlu son! Ahmet Kural ve Çağla Gizem evlendi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve 4 yıldır birliktelik yaşadığı Çağla Gizem Şahin, Bodrum'da dünyaevine girdi. Düğüne ünlü isimler akın etti.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, 4 senedir birliktelik yaşadığı Çağla Gizem Şahin ile Bodrum'da yapılan görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Çifti bu mutlu gününde ünlü isimler yalnız bırakmadı.

BODRUM'DA EVLENDİLER

Kardeş Payı, Düğün Dernek gibi dizi ve filmlerde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Ahmet Kural ile avukat kız arkadaşı Çağla Gizem Şahin, uzun süredir birlikteydi. Çift 24 Mart'ta ilişkilerine son vermişti ama ayrılığa daha fazla dayanamayıp tekrar barıştı. Yalnızca 2 ay ayrı kalan ünlü çift barıştıktan sonra evlilik kararı aldı. Ardından Bodrum'a gidip düğün mekanlarına bakmaya başladı.

İlişkilerine bir şans daha veren ikili, dün akşam Bodrum'un Cennet Koyu'nda bir otelde gerçekleşen rüya gibi bir düğün ile evlendiler. Düğüne yakın dostları, aileleri ve pek çok ünlü isim katıldı. Nikah şahitliğini ise usta oyuncu Devrim Yakut ve Alp Güler Berat Bumin yaptı. 

4 yıllık birliktelikte mutlu son! Ahmet Kural ve Çağla Gizem evlendi

DAVETLİ AKINI

Devrim Yakut, Alp Güler Berat Bumin, Özge Gürel- Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan-Bedri Güntay da çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Çağla Gizem'in çiçek ve tül detaylı gelinliği ise çok konuşuldu. Vakko imzalı gelinliksevenlerinden tam not aldı. Kural ise Levon Kordonciyan imzalı smokin giydi. Ünlü çift, balayı için Bodrum'da kalmayıp yurtdışına gidecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...