52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum baba oluyor! Yaşadığı mutluluğu anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum baba oluyor! Yaşadığı mutluluğu anlattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

4 ay önce nikah masasına oturan İlker Aksum baba oluyor. 52 yaşındaki oyuncu, eşinin iki aylık hamile olduğunu açıkladı.

‘Yabancı Damat’ , Çarli’ , ‘Bizim Yenge’ , ‘Ramo’ gibi birçok projede yer alan İlker Aksum, iki yıldır birlikte olduğu Dilay Ekmekcioğlu ile Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber geldi. 

“EŞİM 2 AYLIK HAMİLE”

Snob Magazin’de yer alan habere göre; oyuncu İlker Aksum eşi Dilay Ekmekçioğlu ile Akmerkez’de görüntülendi. Aksum, eşinin hamile olduğunu açıkladı.

Aksum, “Evlilik harika gidiyor. Dördüncü ayımızı doldurduk. Herkese evliliği tavsiye ediyorum. 52 yaşındayım. Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile...” dedi. Yeni projelerinden bahseden oyuncu, “Seneye hem film hem dizi var. Ortalığı kasıp kavuracağım” şeklinde konuştu.

52 yaşındaki oyuncu İlker Aksum baba oluyor! Yaşadığı mutluluğu anlattı

“ÇOK PİŞMANIM” DİYEREK İTİRAF ETTİ

Aksum, geçtiğimiz haftalarda Ceyda Düvenci ile Bambaşka Sohbetler’e konuk olmuş, hayatındaki en büyük pişmanlığı açıklamıştı. Ünlü oyuncu bir itirafta bulunarak, “Baba olmak istiyorum. Çok pişmanım, 30'lu yaşlarda çocuk sahibi olmadığıma çok pişmanım” ifadelerini kullanmıştı. 

İkinci evliliğini yapan Aksum, 2008-2012 yılları arasında da Belgin Erdoğan ile evli kalmıştı. Çift, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle 4 yıl sonra boşanmıştı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...