8 yıllık evlilik bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak resmen boşandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
8 yıllık evlilik bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak resmen boşandı

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir evliliklerinde problemler olduğu konuşulan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı. Oyuncu çiftin 8 yıllık evliliği 15 dakikada bitti.

Son dakika haberi... Son dönemlerde evliliklerinde karabulutlar olduğu söylentileri yayılan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti, adli tatil başlamadan boşandı. 2015 yılında nikah masasına oturan oyuncu ikili, anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; ünlü çiftin 8 yıllık evliliği tek celsede bitti.. İkili, geçtiğimiz aylarda anlaşmazlık yaşamaya başlamış, çift terapistine gitmiş ancak sorunlarını çözemeyince boşanmaya karar vermişti. İkisi de Ege bölgesinde tatilde olan çift, adli tatil başlamadan boşanmaya karar verdi ve dava günü alıp İzmir’de boşandı.

VELAYET ANNEDE KALDI

Anlaşmalı olarak boşanan Düvenli ile Şakrak, çocukları Okan Ali’nin velayeti konusunda da fikir birliğine vardı ve velayet annede kaldı.

8 yıllık evlilik bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak resmen boşandı

AYRILIK SİNYALİ...

Ceyda Düvenci, Instagram paylaşımı ile boşanmanın sinyalini vermişti:

"Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları..."

8 yıllık evlilik bitti! Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak resmen boşandı

“SENİ HİÇ BIRAKMAYACAĞIM” DEMİŞTİ...

Şakrak, geçtiğimiz nisan ayındaki eşinin doğum gününü “Seni hiç bırakmayacağım” yazan duygusal bir mesajla kutlamıştı:

Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün, aradan 9 yıl geçti. Melisa büyüdü, Ali doğdu (askere gitti geldi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...