İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada annesinin boyuna yetişti

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada annesinin boyuna yetişti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız’ın kızları büyüdü. Bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Elif Ada’nın annesinin boyuna yaklaşması dikkat çekti.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Tatlıses ile Yıldız kızları Elif Ada’yı evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. 2013 yılında boşandıklarında Elif Ada henüz bebekti.

ANNESİNİN BOYUNA GELDİ

Ayşegül Yıldız ve Elif Ada önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yemek yiyen anne-kız, daha sonra mağazaları gezerek alışveriş keyfi yaptı. Elif Ada'nın annesinin boyuna yaklaşacak kadar büyümesi de dikkatlerden kaçmadı.

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada annesinin boyuna yetiştiAyşegül Yıldız - Elif Ada

BABASININ KOPYASI

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada geçtiğimiz günlerde 10 yaşına basmıştı. Doğum gününü annesi Ayşegül Yıldız ve babası ile kutlayan Elif Ada’nın o kareleri sosyal medya hesabından paylaşılmıştı. Elif Ada’nın fotoğrafını görenler “Babasının kopyası” , “Babasına ne kadar benziyor” şeklinde yorumlar yapmıştı.

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada annesinin boyuna yetiştiElif Ada'nın doğum gününde çekilen aile fotoğrafı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...