İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada 10 yaşında! “Babasının kopyası”

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada 10 yaşında! “Babasının kopyası”

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız’ın kızları büyüdü, 10 yaşına bastı. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız, kızlarının doğum günü için bir araya geldi. Yeni yaşını anne ve babasıyla beraber kutlayan Elif Ada için “Babasının kopyası” , “Babasına ne kadar benziyor” tarzında yorumlar yapıldı.

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Tatlıses ile Yıldız kızları Elif Ada’yı evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. 2013 yılında boşandıklarında Elif Ada henüz bebekti.

“CANIM BABAM VE ANNEM SİZİ ÇOK SEVİYORUM”

Elif Ada büyüdü, genç kız oldu. Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada, 10 yaşına girdi. Doğum gününü annesi Ayşegül Yıldız ve babası ile kutlayan Elif Ada’nın o kareleri sosyal medya hesabından paylaşıldı. Pastasını anne babası ile üfleyen Elif Ada, “Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum” dedi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada 10 yaşında! “Babasının kopyası”Elif Ada Tatlıses 10. yaşını kutladı

Elif Ada’nın fotoğrafını görenler “Babasının kopyası” , “Babasına ne kadar benziyor” şeklinde yorum yaptı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada 10 yaşında! “Babasının kopyası”Elif Ada, İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...