Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den kaçamak cevap... Kimse anlam veremedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den kaçamak cevap... Kimse anlam veremedi

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz günlerde Çağla Gizem Şahin ile nikah masasına oturan Ahmet Kural'ın düğününe yakın dostu Murat Cemcir'in katılmaması dikkat çekti. Herkesi şaşırtan Cemcir'den konuyla ilgili enteresan bir açıklama geldi.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural 18 Temmuz'da 4 yıldır birliktelik yaşadığı Çağla Gizem Şahin ile evlendi. İkili, Bodrum'da gerçekleşen görkemli ve bir o kadar da eğlenceli düğün ile magazin gündemine oturdu.Ardından Marmaris'te arkadaşlarıyla kısa bir tatil yapan çiçeği burnunda çift, 4 gün sonra İstanbul'a döndü.

YOKLUĞU FARK EDİLDİ

Ahmet Kural'ı en mutlu gününde yakınları ve ailesi yalnız bırakmazken gözler yakın dostu Murat Cemcir'i aradı. Hemen hemen her projde birlikte yer alan ikiliden Cemcir'in düğündeki yokluğu dikkat çekti. Ünlü oyuncunun bu özel gecede arkadaşını yalnız bırakması pek çok iddiayı beraberinde getirdi. 

Ahmet Kural'ın düğününe katılmayan Murat Cemcir'den kaçamak cevap... Kimse anlam veremedi

"EVLENEN HER ÇİFTE MUTLULUKLAR"

İki arkadaşın aralarının bozuk olduğu konuşurken Murat Cemcir, hurriyet.com.tr'nin konuyla ilgili sorusuna "Sezonda TR 40 33 olarak yapımcı kimliğimle bomba gibi projelerimiz olacak. Sık sık yurtdışına gidip geliyorum. Tatili de erteledim. Evlilik kutsaldır. Evlenen her çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum" cevabını verdi.

Üstü kapalı bir açıklamada bulunan Cemcir'den başka bir açıklamanın gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir daha önce de dostluklarının bittiği haberleriyle gündeme gelmiş ancak taraflar sessiz kalmayı tercih etmişti.

 
Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...