Ali Atay ve Hazal Kaya’dan ilk aile pozu: Kızlarının 40’ı çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Atay ve Hazal Kaya’dan ilk aile pozu: Kızlarının 40’ı çıktı

MAGAZİN Haberleri

Kızları Süreyya Leyla’yı kucaklarına alan Ali Atay-Hazal Kaya çifti, ailece kamera karşısına geçti. Kaya, o fotoğrafı, “Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden ünlü oyuncu Hazal Kaya ile meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Oğulları Fikret Ali’yi aynı sene kucağına alan ikili, ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşadı. 

“40 GÜN NASIL GEÇTİ BİLMİYORUM”

Instagram hesabından eşi ve çocuklarıyla fotoğrafını paylaşan Kaya, çekirdek aile pozlarına “Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun. 40 gün nasıl geçti bilmiyorum” notunu yazdı.

İLK AİLE POZUNA YORUM YAĞDI

Kızının doğumunun 40. gününü kutlayan ünlü oyuncunun fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı. Cansu Tosun, Gamze Erçel, Müge Boz, Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimlerden tebrik mesajları gecikmedi. Paylaşıma “Mutlulukla, sağlıkla büyüsün” , “Allah nazarlardan korusun” gibi çok sayıda yorum geldi.

Ali Atay ve Hazal Kaya’dan ilk aile pozu: Kızlarının 40’ı çıktı

“ÇOK İSTEDİĞİM BİR İSİMDİ”

Kaya, daha önce verdiği bir röportajda kızlarına verecekleri ismi ve nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

“İki isim olacak, Leyla Süreyya. Çok istediğim bir isimdi. Fikret için de hep 'büyüklerim dedelerin ismi mi?' falan dediler ama biz böyle eski isim seviyoruz aslında.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...