Alişan kardeşini mezarı başında andı, bir kişinin yokluğu anında fark edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alişan kardeşini mezarı başında andı, bir kişinin yokluğu anında fark edildi

MAGAZİN Haberleri

İki sene önce kardeşini koronavirüs nedeniyle kaybeden şarkıcı Alişan, Selçuk Tektaş’ı mezarı başında andı. Eşi Buse Varol’un yokluğu dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. 4 hafta yoğun bakımda kalan ancak kurtulamayan Tektaş'ın acısı yıllar geçse de ailesi için dinmiyor. 

Kardeşinin vefatından sonra zor günler geçiren, yengesine ve yeğenlerine sahip çıkan Alişan, Selçuk Tektaş'ı ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı. Magazinkolik’in haberine göre, önceki gün Feriköy Mezarlığı'nda dualar eşliğinde kardeşini anan Alişan’ı ailesi başta olmak üzere dostları yalnız bırakmadı. 

Alişan kardeşini mezarı başında andı, bir kişinin yokluğu anında fark edildi

“ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN”

Duaların okunduğu esnada gözyaşlarına hakim olamayan Alişan, şöyle konuştu:

"İki yıl geçti ama nasıl geçtiğini anlatmam, çok zor. Kardeş acısını Allah kimseye yaşatmasın Ben iki kardeştim. Artık bir yanım hep eksik ve yarım... Bu acının tarifi yok."

EŞİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI 

Mezarlıkta Alişan’ın eşi Buse Varol’un olmaması dikkat çekti. Varol, Selçuk Tektaş’ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...