Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Aracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu

Aracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu
Fotoğraf Başlığı Araci sarampole yuvarlanmisti! 'Gönül Dagi' oyuncusu Berk Atan'in son durumu

'Gönül Dağı' dizisinde 'Taner' karakterini canlandıran Berk Atan, geçtiğimiz ay set dönüşü Eskişehir'de trafik kazası geçirmişti. Şarampole devrilen araçta ölümden dönen oyuncu, sevenlerini korkutmuştu. Sağlık durumu merak edilen Atan'dan açıklama geldi.

Kaydet
a- | +A

TRT 1'de ekranlara gelen Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan, 3 hafta önce Eskişehir'in Mihalıççık ilçesi kırsal Sazak Mahallesi'nde trafik kazası geçirmişti. Aracı şarampole devrilen oyuncunun kaburgasında kırık tespit edilmişti. Kuruçeşme'de görüntülenen Atan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Aracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu - 1. Resim
Başlık ResmiAracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu - 1. Resim

"KABURGADA HALA KIRIK VAR"

Habertürk'te yer alan habere göre; hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra istirahat sürecinde olan 33 yaşındaki oyuncu, "Dua eden, arayan soran herkesten Allah bin kere razı olsun. Kötü bir kaza atlattık ama Allah’a şükür ayaktayız" ifadelerini kullandı.

Kaburgasındaki kırığın iyileşmediğini belirten Berk Atan, "Kaburgada hala kırık var. Kırıklar için kaburgaya yapılabilecek bir şey yok. Kendi kendine kaynamasını bekliyoruz” dedi.

Aracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu - 2. Resim
Başlık ResmiAracı şarampole yuvarlanmıştı! 'Gönül Dağı' oyuncusu Berk Atan'ın son durumu - 2. Resim

"HAFTAYA SEZON FİNALİNİ ÇEKECEĞİZ"

Berk Atan, kısa süre içinde diziye döneceğini belirterek; "Haftaya gidip çok fazla yorulmadan 2-3 bölüm arka arkaya çekip, sezon finali yapacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.