Arda Turan havalara uçtu! Eşi Aslıhan Doğan Turan’dan güzel haber…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan havalara uçtu! Eşi Aslıhan Doğan Turan’dan güzel haber…

MAGAZİN Haberleri

Futbol hayatını noktaladıktan sonra kariyerini antrenör olarak sürdürme kararı alan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın 3. çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan üçüncü kez anne baba olmaya hazırlanıyor. Aslıhan Turan'ın 6 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK MÜJDESİ

2018 yılında sessiz sedasız Arda Turan ile nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Turan, aynı yıl Hamza Arda Turan'ı 2020 yılında ise Asil Aslan Turan'ı kucağına aldı. İki doğumun ardından hızla eski formuna geri dönen Turan’dan yeniden güzel haber geldi. Posta’da yer alan içerikte; başarılarla dolu futbol kariyerini noktaladıktan sonra, antrenörlük eğitimi alarak Eyüpspor’un başına geçen Arda Turan’ın eşinden hamilelik haberini alınca mutluluktan havalara uçtuğunu öğrenildi.

Kalabalık aileleri sevdiğini söyleyen Turan, sağlık nedenleriyle bu özlemi için beklemek zorunda kalmıştı.

Aslıhan Doğan Turan, ikinci çocuğu Asil Aslan’ın ardından bir röportajında üçüncü bebeğin sinyalini vermişti.

“HİÇ ARA VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Ailesini genişletmek konusunda kararlı olan Aslıhan Turan, “Arda ile ilk çıkmaya başladığımızda 5 çocuk istediğimi açıkça söyledim. Arda gülmüş, 'O zaman çok çalışmam lazım' demişti. Henüz yeni doğum yaptım. Ama hiç ara vermeyi düşünmüyoruz” demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...