Aşk-ı Memnu’nun yeni Adnan’ı belli oldu… Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aşk-ı Memnu’nun yeni Adnan’ı belli oldu… Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ‘Bihter’ adıyla filmi çekiliyor. Son günlerde adından söz ettiren yapımın yeni Adnan’ı başarılı oyuncu Osman Sonant oldu, sosyal medyada yorumlar gecikmedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in başrollerinde yer aldığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu, sinema filmine uyarlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde efsane karakter Bihter'i Farah Zeynep Abdullah’ın oynayacağı, Nihal’e ise Pelin Kandemir’in canlandıracağı ortaya çıkmıştı. Dizinin Behlül’ü Boran Kuzum olurken, yeni Adnan Ziyagil de netleşti.

KADRO TAMAM

4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu bir döneme damgasını vurmuştu. Dizide Behlül’ü canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ile Bihter’e hayat veren Beren Saat'in muhteşem oyunculuğu hafızalara kazınmıştı.

TAFF Pictures imzalı filmde başrol karakter Bihter'i başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, dizinin merak edilen bir diğer karakteri Nihal'i ise genç oyuncu Helin Kandemir oynayacak.

Filmde Nebahat Çehre’nin rolü Firdevs Yöreoğlu’nu Hande Ataizi üstlenecek.

YENİ ADNAN ZİYAGİL NETLEŞTİ

Filmde Adnan Ziyagil’i canlandıracak oyuncu da belli oldu. Daha önce sayısız projede rol alan 43 yaşındaki oyuncu Osman Sonant karaktere hayat verecek. 

Aşk-ı Memnu’nun yeni Adnan’ı belli oldu… Sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü

Dizideki Adnan karakteri sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar da ikiye bölündü. Bir kısım Osman Sonat’ı bu rol için yakıştırırken, bir kısım da ünlü oyuncuyu bu rol için uygun görmedi.

Kullanıcılardan “Adnan’ın ikonik gülüşünü nasıl yapacak?” , “Ters köşe ve şahane seçim” , “Bihter aklın varsa Adnan’dan ayrılmazsın” şeklinde yorumlar geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...