Aslan ve Devin evleniyor! Aile’nin düğün karesi sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aslan ve Devin evleniyor! Aile’nin düğün karesi sosyal medyayı salladı

MAGAZİN Haberleri

Serenay Sarıkaya’nın Devin ve Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan rolünü üstlendiği Aile dizisinin yeni tanıtımı yayınlandı. Salı akşamı ekrana gelecek dördüncü bölümde yer alan düğün sahnesi sosyal medyayı salladı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü paylaştığı Aile dizisinin yeni fragmanı ses getirdi. 4. bölümdeki Aslan ve Devin’in düğün sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aile’nin 4. bölümünün yeni fragmanında ikilinin evlendiği anlar çok konuşuldu. Dizinin sevenleri tarafından Kıvanç ve Serenay’ın gelinlik ve damatlık fotoğrafı beğeni topladı.

İşte seyirciyi heyecanlandıran Aile dizisinin 4. bölüm fragmanı:

AİLE 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni bölüm tanıtımı hikayenin seyrine dair merakı artırdı. Evlilik sözleşmesini gören Devin’in öfkesine hakim olmakta zorlandığı tanıtımda Aslan ve Devin arasındaki gerilim tırmanıyor. Aslan’ın “O Cihan efendi Devin’in yakınında yöresinde dolaşamaz” sözleri dikkat çekerken Cihan yeniden Devin’in ofisine gidiyor. Devin’in Cihan’a söylediği ‘Annen seni sevsin diye ölmeye bile razısın sen’ cümlesi tanıtıma damga vururken, Devin’in ofisine gelen Aslan’ın Cihan’la karşılaşıp karşılaşmayacağı yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

AİLE DİZİSİ KONUSU 

Türkiye’nin en çok tanınan ailelerinden biri olan Soykanlar’ın başında bulunan Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ), kendisiyle aynı acıları paylaşan psikolog Devin (Serenay Sarıkaya) ile tanışır. Bu tanışmanın sonucunda hem Aslan’ın hem de Devin’in bildikleri bütün doğrular domino taşı gibi yıkılacaktır. Devin’in Aslan’ın ailesinin hayatına girmesiyle dengeler değişecek ve aile kavramının eksik yanları ortaya dökülecektir.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...