Ayda 5 şube açan sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı MASAK’a seslendi: Beni araştırın

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Her ay 5 yeni şube açtığını söyleyen güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı, MASAK’a çağrı yaptı. Koçaklı, “MASAK beni araştırsın, tertemiz bir ticaret yapıyorum” dedi.

Haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları sonrası tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat günlerdir Türkiye’nin gündeminde. Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler kısa zamanda yükseliş yaşayan diğer güzellik sektöründeki fenomenlere çevrildi. Bu isimlerden biri olan Aymira Koçaklı “25 yaşındayım, ayda 5 tane şube açıyorum” açıklamasıyla dikkat çekti. 

“AYMİRA KOÇAKLI ARAŞTIRILSIN Kİ, TÜRKİYE GÖRSÜN”

Son zamanların en çok takip edilen fenomenlerinden olan ve Instagram’da 415 bin takipçisi bulunan Aymira Koçaklı, çektiği videoyla incelenmek için MASAK’a çağrı yaptı. Temiz bir ticaret yaptığını savunan fenomen, şu ifadeleri kullandı:

“İncelensin arkadaşlar. Aymira Koçaklı araştırılsın. Araştırılsın ki ne kadar temiz bir ticaret yaptığını tüm Türkiye görsün. Sevgili dostlar, MASAK ve Vergi Dairesi'ne sesleniyorum buradan, beni araştırmanızı rica ediyorum. Biliyorum ki tek tuşla siz benim 7 ceddime kadar ulaşıp benim ne kadar temiz bir ticaret yaptığımı gördünüz bile. Bundan dolayı benimle ilgili paylaşacak bir şey bulamıyorlar. Sadece 'her ay 5 tane şube açıyor, nasıl açıyor diyorlar.”

Ayda 5 şube açan sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı MASAK’a seslendi: Beni araştırın

“DEVLETİMİN ADALET DUYGUSUNA GÜVENEREK KAMERA KARŞISINA ÇIKTIM”

Ne kendi adına ne de ailesinin adına yurt dışından para giriş çıkışının olmadığını belirten Koçaklı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben abartılı fiyatlara değil 3-3.500 milyona şube teslimi yapıyorum. Bunun içine dekorasyon, cihazlar ve personel desteği dahil. İncelenmek istiyorum; ödediğim vergilerim, kestiğim faturalarım, aldığım faturalarım ve lütfen ödediğim maaşlar ile yatırdığım sigortalarım incelensin. 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar ne benim şirketlerimin ne de ailemin hesabına yurt dışından para giriş-çıkışı olmamıştır. Devletimin adalet duygusuna güvenerek dimdik şekilde bu kameranın karşısına çıktım. Beni inceleyebilirsiniz, ben tertemiz bir ticaret yapan bugüne dişiyle tırnağıyla gelmiş biriyim.”

“MİLLETİN HELİKOPTERLERİ VAR, NASIL OLUYOR?”

Herkesin incelenmesi gerektiğini belirten Koçaklı, açıklamasının devamında “Milletin helikopterleri, milyar dolarları var. Nasıl oluyor? Ben de tırnak, ipek kirpik ve cilt bakımı yapıyorum ama hiçbir açılışıma korumayla gitmedim. Villam da yok. Benim öyle milyonlarca satılan ürünlerim de yok. Ben kimyacı ve eczacı değilim. Herkes bildiği işi yapacak. Ben bir güzellik uzmanıyım, bu işten anlar ve yürür giderim alnımın akıyla. Herkes bildiği işi yapsaydı şu an kimse bu durumda olmazdı. Bana güvenen ve destek veren takipçilerimden Allah razı olsun. Sevgili takipçilerim, sizi hiçbir zaman utandırmayacağım. Benimle her zaman gurur duyacaksınız. Çalıştığım herkese ve bütün şubelerime Almira Koçaklı ve ailesi kimdir diye sorun” şeklinde konuştu.

Ayda 5 şube açan sosyal medya fenomeni Aymira Koçaklı MASAK’a seslendi: Beni araştırın

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

Aymira Koçaklı, 1998 yılında doğdu. TikTok platformunda paylaştığı ilginç videolar ve roman şivesiyle konuştuğu içerikleriyle biliniyor. Instagram'da @aymirakk kullanıcı adını kullanıyor. Aynı zamanda güzellik merkezi sahibi olan Koçaklı, birçok şube açarak kariyerinde ilerliyor. Mal varlığı son dönemde merak konusu olan fenomenin ne kadar servet edindiği, henüz belirsiz bir konu olmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...