Bergen'in doktorundan kan donduran itiraf

Düzenleyen:
Bergen'in doktorundan kan donduran itiraf

MAGAZİN Haberleri

Boşandığı eşi tarafından kadın cinayetine kurban giden "Acıların Kadını" Bergen'in doktoru yıllar sonra suskunluğunu bozdu. Doktor Onur Ünlü, Bergen'in tedavi için kendisine geldiği dönemde çok kötü durumda olduğunu ifade ederek yanık sonrası oluşan kabarmaları yüzünden vücudunu zimparalayarak temizlediğini açıkladı.

Hayatı beyaz perdeye aktarıldıktan sonra yeniden kamuoyunun gündemine oturan Bergen ile kan donduran detaylar orataya çıktı. Bergen'in yüzünün kezzapla yakıldığı dönemde tedavi için gittiği doktor Onur Ünlü, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak kan donduran açıklamlar yaptı. Ünlü şarkıcının tedavi için kendisine geldiği dönemde çok kötü durumda olduğunu ifade eden Erol, "Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım. Eksik olan deriler vücudunun başka yerinden alınan derilerle kaplandı" dedi. 

"VÜCUDUNU ZIMPARALADIM"

Prof. Dr. Onur Erol, "Böyle şeylerin tedavisi çok zordur. 40 sene geçti üzerinden. Tedavisini ben üstlendim, iyiliğimi yaptım ve unuttum. Çok kötü bir durumdaydı. Benden yardım istedi, o zamanki şartlarda ben de elimden geleni yaptım" dedi.

Canlı yayında "Bergen gelecekten hala ümidini kesmemişti. Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım. Eksik olan deriler vücudunun başka yerinden alınan derilerle kaplandı. Tedavisine bel bağlayan bir hastaydı, şımarık olmayan bir kadındı. Hayata bağlılığını sanata bağlılığını büyük bir dirayetle yerine getirdi, Bergen de bu vardı" ifadeleri dikkat çekti.

Onur Erol, "Bergen yüzünün yanık yerlerini makyajla kapatıp, sahnelere çıktı ve tekrar sanatını icra etti. Bu çok önemli bir şeydir. Tedavi durmadan iki yıl boyunca sürdü. Kezzap yanığı en kötü yanıktır. Göz yuvası yaptım. Protez göz konulması için ama vakti olmadı" şeklinde konuştu.

Bergen'in doktorundan kan donduran itiraf
"ACILARIN KADINI" BERGEN KİMDİR?

Bergen'in asıl adı Belgin Sarılmışer'dir. Bergen, 16 Temmuz 1960 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Henüz 6 yaşındayken, annesi Sebahat Çakır ile babasının boşanması sonucu, 1966 yılında annesiyle Ankara'ya yerleştiler. Sanatçı, Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Konservatuarı Piyano bölümünü girdi ama maddi sıkıntılar nedeniyle ayrılıp yaşını büyülterek bir süre PTT'de çalışmak zorunda kaldı. 1977 yılına gelindiğinde eğlenmek için gittiği gece kulübünde arkadaşlarının ısrarıyla sahneye çıkarak 'Batsın Bu Dünya'yı seslendirdi. Daha sonra Bergen, kulübün sahibi İlhan Feyman'dan teklif alarak, sahnelere adım attı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...