Bergüzar Korel ile Sinem Kobal yan yana poz verdi: İkiz gibiler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bergüzar Korel ile Sinem Kobal yan yana poz verdi: İkiz gibiler

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

İmaj değişikliğine giderek saçlarını sarıya boyatan Bergüzar Korel ile meslektaşı Sinem Kobal, yan yana çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. İkilinin pozuna çok sayıda yorum geldi.

MUHABİR: MUTLUHAN YILDIZ — Meslektaşı Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği olan Bergüzar Korel, uzun bir süre sonra setlere döndü. Üçüncü çocuğunu dünyaya getirdikten sonra diyete giren oyuncu, 8 ayda 20 kilo verdi. 

Hızla zayıfladığı için mide küçültme ameliyatı olduğunu düşünülen Korel, iddiaları yalanlamıştı. Ünlü oyuncu yaz boyunca günde 2 saat yürüyüş yaparak ve 1 saat yüzerek forma girdiğini söylemişti. 

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal yan yana poz verdi: İkiz gibiler

ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Öte yandan dijital platformda yayınlanacak dizisi ‘Düğüm’ için imaj tazeleyen Korel, saçlarını kestirip sarıya boyattı. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan ismi bazı hayranları Esra Erol’a bazıları ise Sinem Kobal’a benzetmişti. 

İmaj değişikliği ve verdiği kilolarla adından söz ettiren Bergüzar Korel, önceki akşam bir davete katıldı. Gecede kendisine çok benzetilen yakın arkadaşı Sinem Kobal de boy gösterdi. İkili yan yana çektirdikleri bir pozu sosyal medya hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Fotoğrafa kısa sürede onlarca beğeni gelirken, kullanıcılar “Çok benzemişler” , “İkiz gibiler” gibi yorum da yaptı.

Bergüzar Korel ile Sinem Kobal yan yana poz verdi: İkiz gibiler

Düğüm’de Neslihan karakterini üstlenen Bergüzar Korel’in yeni dizisinin ne zaman yayınlanacağı net değil. Merakla beklenen yapımın 2024 yılında Prime Video aboneleriyle bir araya geleceği konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...