Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar’ın 2019’da evlendiği Alper Kömürcü’yü hedef aldı. Kömürcü’nün orkestrasındaki kişileri 'onunla çalışmayın' diye tehdit ettiğini iddia eden Açar, sosyal medyadan ateş püskürdü.

2015 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden Kayahan’ın kızı Beste Açar ile İpek Açar arasında yıllardır devam eden gerilim bu kez başka bir boyuta taşındı. Beste Açar sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘Herkes haddini bilecek’ dedi.

BESTE AÇAR’DAN İPEK AÇAR’A SOYADI TEPKİSİ

Kayahan’ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz yıllarda babasının mezarı başında bir paylaşım yapmıştı. Dikkat çeken paylaşımında, Kayahan’ın eski eşi İpek Açar'a Alper Kömürcü ile evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam ettiği için tepki göstermişti. 

“İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum” diyen Beste Açar, açıklamasında “İki soyadı istiyorsa kızlık soyadını kullanabilir. Zaten iki eşin soyadının arka arkaya kullanıldığı bir durum olması dünyada ilk olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

‘TEHDİT ETTİ’ İDDİASI

İkilinin arasında yaşanan gerilime İpek Açar’ın Kayahan’ın ölümünden 4 yıl sonra nikah masasına oturduğu eşi Alper Kömürcü de dahil oldu. İpek Açar, Alper Kömürcü’nün eski orkestrasındaki kişileri tehdit ettiğini belirterek sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulundu. 

Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek

199 bin takipçili Instagram hesabından açıklama yapan Beste Açar, şu ifadeleri kullandı:

“Alper Kömürcü’nün eski orkestramdaki müzisyenlere Beste'ye çalarsanız TRT'de bir daha çalamazsınız diye tehdit aramaları ve mesajlarını da bugün gördükten sonra artık yeter demek zamanı! Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın bir şeyleri hasır altı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez, susmaksa her bir durum için yaptığımız sessiz anlaşmalardır durumu değiştirmez. Konser provamızda öğrendiğim hakkımda söylenen bu hadsizliği Yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü.”

Beste Açar, İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek

İpek Açar - Alper Kömürcü

İpek Açar, 1999 - 2015 yıllar arasında şarkıcı Kayahan ile evlilik yaşamıştı. Ünlü isim, Kayahan'ın vefatından 4 yıl sonra 13 Eylül 2019’da kendisi gibi müzisyen olan Alper Kömürcü ile nikah masasına oturmuştu. Kömürcü çifti şimdilerde bir erkek bebek bekliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...