Beyazıt Öztürk'ten bir iyi, bir kötü haber! Herkes bunu bekliyordu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beyazıt Öztürk'ten bir iyi, bir kötü haber! Herkes bunu bekliyordu...

MAGAZİN Haberleri

Ekranların sevilen siması ünlü sunucu ve şovmen Beyazıt Öztürk'den şaşırtan bir karar geldi. Öztürk, 4 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye'de önümüzdeki sezon olmayacağını açıkladı. Ünlü komedyen, aylardır beklenilen Beyaz Show ile ilgili de heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Beyaz Show'a ara verdikten sonra ekranlara O Ses Türkiye ile dönen Beyazıt Öztürk'ün, yeni sezonda yer almayacağı öğrenildi. Ünlü şovmenden gelen bu üzücü haber, bir diğer müjde ile sevince döndü. Ünlü sunucu ve şovmen Beyaz'ın önümüzdeki sezon bomba bir projeyle ekrana dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

SÜRPRİZ PROJEYLE EKRANLARDA OLACAK

Ünlü isim bütün konsantresini yeni projesine odaklamış olduğu için O Ses Türkiye’nin yeni sezonuna dahil olmak istemedi. Öztürk, yeni projelerinden ve efsane program hakkında gelişmeler olduğunu söyledi. Ünlü komedyen konuya ilişkin, "Beyaz Show ve birkaç proje daha var, karar aşamasındayım" dedi.

"2022 sizin için nasıl geçti?" sorusuna cevap veren Öztürk, "Güzel bir yıldı ama herkes için güzel geçmesi lazım. Genel mutluluk olmayınca ne sen keyifli olursun ne ben. İnşallah seneye" cevabını verdi.

"BEN ÇOK EVCİYİM"

Genellikle evinde olduğunu söyleyen Öztürk, "Ben çok evciyim. Arada bir balıkçıya çıkarsam çıkıyorum, o kadar. Lig başladığı zaman koltuğa kapatıyorum kendimi. İkinci lig fikstürünü bile ezbere biliyorum." açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...