Burak Özçivit’e rekor teklif! Kaşesini dudak uçuklatan fiyata çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burak Özçivit’e rekor teklif! Kaşesini dudak uçuklatan fiyata çıkardı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Burak Özçivit, sosyal medyadan reklamlar için aldığı ücretle gündeme geldi. Özçivit’in paylaşım başına talep ettiği rakam dudak uçuklattı.

Son dönemde ünlü isimlerin sosyal medyadan aldığı ücretler en çok konuşulanlar arasında. Instagram’dan markaların reklamlarını yapan ünlüler, servetlerine servet katıyor. 

Geçtiğimiz gün gündeme gelen bir haberde, kadın oyuncular arasında sosyal medyadan en çok para kazanan Hande Erçel olarak açıklanmıştı. Listede birinci sırada yer alan ve Instagram’da 30.8 milyon takipçisi bulunan Erçel’in paylaşım başına 350 bin TL aldığı ortaya çıkmıştı.

PAYLAŞIM BAŞINA 2.7 MİLYON TL

Dizileri reyting rekorları kıran Burak Özçivit’in gelir kapısı yalnızca oyunculukla sınırlı değil. Özçivit’in Instagram’daki reklamlardan dudak uçuklatan bir gelir elde ettiği iddia edildi.

Burak Özçivit’e rekor teklif! Kaşesini dudak uçuklatan fiyata çıkardı

Milliyet’in haberine göre; ünlü ismin 24 milyon takipçili Instagram hesabından reklam paylaşımı başına 100 bin dolar (2.7 milyon TL) talep ettiği öne sürüldü.
Ünlü oyuncu son olarak bir şampuan ve giyim markasının yüzü olarak reklam filmlerinde yer almıştı. Özçivit’in reklamlardan kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığı konuşulanlar arasında.

Derleyen: Turkiyegazetesi.com.tr

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...