Burcu Esmersoy evleniyor… Düğün tarihi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burcu Esmersoy evleniyor… Düğün tarihi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Nazım Akmandil ile evlilik kararı aldı. Çift, eylül ayında İtalya’nın sahil beldesi Portofino’da nikah masasına oturacak.

Bir süredir Nazım Akmandil ile birliktelik yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy’dan güzel haber geldi. Erkek arkadaşından İtalya’da evlilik teklifi alan Esmersoy’un düğününün de İtalya’da olacağı öğrenildi. 

DÜĞÜN EYLÜLDE İTALYA’DA

İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşayan ikilinin düğün tarihi de belli oldu. Nikah için yurt dışını tercih eden çift, eylül ayında sahil beldesi Portforino’da nikah masasına oturacak.

Esmersoy, daha önce verdiği bir röportajda düğün tarihiyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: 

“İtalya’da bir otelde düğün yapılmıştı, mekanı çok beğenmiştim. ‘Burada mı evlensek’ demiştim. Otelden ‘2023’te görüşelim’ diye mail geldi. Otel dolu. Biz de ‘Düğününü iptal eden olursa bize haber verin’ dedik, bekliyoruz. İstediğim bir tarih var, onu ayarlamaya çalışıyorum. Görüşmelerimiz sürüyor.”

Üçüncü kez dünya evine girmeye hazırlanan Burcu Esmersoy, 2005-2008 yılları arasında Massimo Cusimano, 2018-2019 yılları arasında ise Berk Suyabatmaz ile evlilik yaşamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...