Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’den ilk fotoğraflar geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’den ilk fotoğraflar geldi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı dijital platform Netflix’in yeni dizisi Terzi’den ilk fotoğraflar yayınlandı. Dizinin fragmanı da sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Terzi’nin yayın tarihi belli oldu. Diziden merakla beklenen kareler yayınlandı.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’a yer veren dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi başarılı isimler yer alıyor. Cem Karcı’nın yönettiği, senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı Terzi, 2 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’den ilk fotoğraflar geldi

TERZİ DİZİSİNİN KONUSU

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer. 

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Terzi’den ilk fotoğraflar geldi

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy (Peyami)
Salih Bademci (Dimitri)
Şifanur Gül (Esvet)
Olgun Şimşek (Mustafa) 
Ece Sükan (Suzi)
Zeynep Tarhan
Murat Kılıç
Celile Toyon
Engin Şenkan
Vedat Erinci
Lila Gürmen

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...