Camdaki Kız'ın Nalan’ı sektör değiştirdi! İşte yeni mesleği…

Düzenleyen: / Kaynak: snobmagazin.com.tr
- Güncelleme:
Camdaki Kız'ın Nalan’ı sektör değiştirdi! İşte yeni mesleği…

MAGAZİN Haberleri  / snobmagazin.com.tr

Son olarak ‘Camdaki Kız’ dizisinde canlandırdığı ‘Nalan’ karakteriyle izleyiciden alkış toplayan Burcu Biricik, kendine yeni bir meslek edindi.

‘Şeref Meselesi’ , ‘Hayat Şarkısı’ , ‘Beni Böyle Sev’ gibi dizilerde rol olan son olarak ‘Camdaki Kız’ dizisinde Nalan karakteriyle seyirci karşısına çıkan Burcu Biricik, yeni işiyle hayranlarını şaşırttı. Oyuncuyu televizyonda görmeyi planlayan sevenleri, Burcu Biricik’in otel açtığı haberiyle şaşkına döndü. 

ÖZEL KONSEPTLİ BUTİK OTEL AÇIYORLAR

Snob Magazin’de yer alan habere göre, başarılı oyuncu Burcu Biricik, Ayvalık'ta açacağı butik otelin sonuna geldi. Oyuncu eşi Emre Yetkin ile iki yıldır çalıştığı oteli açmak üzere... Biricik, 5-6 odalı olan butik otelini özel konsept yapıyor. Eski Rum evini iki yıl önce satın alan çift, orman konsepti odalar yaptırıyor. Biricik'in otelin hemen caddesinde ise evinin olduğu iddia edildi. İkili, otel açılınca ilk bir ay sanat dünyasından ünlü isimleri ağırlayacak.  

Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin, otelin bir odasını kendileri için ayırarak yazın hem tatil yapmayı hem de otelle ilgilenmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: snobmagazin.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...