Cem Yılmaz, Özkan Uğur'a veda töreninde hüngür hüngür ağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Cumartesi günü hayatı kaybeden 69 yaşındaki usta sanatçı Özkan Uğur bugün cenaze töreni düzenlendi. Uğur'un cenaze törenine katılan Cem Yılmaz, eski videolarının paylaşıldığı anlarda gözyaşlarını tutamadı.

Yıllardır kanserle mücadele eden Türkiye'nin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de tören başladı. Uğur’un ölümüyle yıkılan Cem Yılmaz, törende gözyaşlarına boğuldu.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Yıllardır Uğur ile sayısız projede yer alan Cem Yılmaz, törende hüngür hüngür ağladı.

Özkan Uğur, Taksim Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Tören başlamadan önce Uğur'un tabutu sahneye getirildi. Usta ismin sanat hayatı boyunca yol arkadaşı olan gitarı da tabutunun yanına konuldu. 

Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Yılmaz ve çok sayıda sanatçı katıldı. Törende Özkan Uğur'la ilgili bir film de gösterildi. Salonda sanatçıların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...