Ceyda Düvenci boşanma iddiaları karşısında sessizliğini bozdu, cevabını sosyal medyadan verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ceyda Düvenci boşanma iddiaları karşısında sessizliğini bozdu, cevabını sosyal medyadan verdi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin boşanacağı iddia edildi. 4 aydır ayrılık söylentileriyle gündeme gelen çiftten Düvenci, sosyal medyadan sessizliğini bozarak iddialara videolu cevap verdi.

2014 yılında ‘Aşkın Kanunu’ dizisi setinde tanışan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, mutlu giden birlikteliklerini 2015 yılında nikah masasına taşıdı. 8 yıllık evli çiftin ayrılık kararı aldığı iddia edildi. 

İkilinin bir süre önce çıkan boşanma haberlerine Bülent Şakrak, mutlu aile pozuyla son noktayı koymuştu. Aradan 4 ay geçti. Aynı iddialar tekrar gündeme gelince Ceyda Düvenci, sessizliğini bozarak paylaştığı videoyla her şeyi açıkladı.

Ceyda Düvenci boşanma iddiaları karşısında sessizliğini bozdu, cevabını sosyal medyadan verdi

“ARTIK SESSİZ KALMAMAK GEREKTİĞİNİ FARK ETTİM”

Evliliklerinde kriz olduğu iddialarının doğruyu yansıtmadığını belirten Düvenci, şu açıklamayı yaptı:

“Artık sessiz kalmamak gerektiğini fark ettim. Bugün yine saçma sapan haberler çıkmış. O kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki, böyle şeylere cevap vermemek gerektiğini düşünen bir taraftaydım. Yaşadığımız hayat belli, ne olduğumuz belli, ne yaptığımız belli ama bakıyorum bunun sonu gelmiyor. Hemen minicik bir açıklama yapmak istiyorum. Biz gayet mutlu bir çiftiz. Hiçbir sorun yok. Düşündüğünüz gibi durumlar söz konusu bile değil… Ağzıma bile almak istemediğim durumlar. 

“DURAMADIM ARTIK SÖYLEMEK İSTEDİM”

Söylentilere başta gülüp geçtiklerini ama artık cevap verme gereği duyduklarını belirten Düvenci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii ki evliliğin içinde anlaşamadığımız günler olur, anlaştıkça daha da güçlenirsiniz ama şöyle durum: Bülent Selimiye’de 6 aydır dizi çekiyor. Haftada bir gün zor zar zor geliyor, çok yorgun oluyor… Çok yoğun bir projenin içinde 6 aydır ve o yüzden bizi çok göremiyorsunuz birlikte açıkçası ama aslında gören de görüyor. Başta gülüp geçiyorduk ama buna ben duramadım artık söylemek istedim. Mutluluklarla mutlu olalım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...