Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den haber var… Sağlık durumunu paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den haber var… Sağlık durumunu paylaştı

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Sağlık sorunları nedeniyle Darülaceze’de tedavi altına alınan Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Buradaki tedavisinin sona erdiğini belirten şarkıcı, başka bir hastaneye sevk edildiğini söyledi.

Geçtiğimiz sene müziği bıraktığını duyuran, ardından ‘Dayanamıyorum’ diyerek kariyerine devam ettiğini açıklayan Zerrin Özer, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle şu sıralar gündemde. Darülaceze’deki fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören sanatçı sosyal medyada paylaşım yaptı.

“DARÜLACEZE’DEKİ TEDAVİM SONA ERDİ” 

Yürürken denge problemleri yaşadığını belirten şarkıcı, Darülaceze’deki tedavisinin sona erdiğini, başka bir hastaneye nakil olduğunu duyurdu. Zerrin Özer’in açıklaması şu şekilde:

“Kıymetli sevenlerim;

Dün itibari ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze'deki tedavim sona erdi. Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim.

Bundan sonraki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura Hastanesi’nin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir.

Tüm bu sürecin ilk gününden itibaren ilgisi ve desteği ile yanımda olan Sn.Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Sn.Ahmet Selim Köroğlu'na ve bundan sonraki süreçte sağlığımı huzurla emanet ettiğin Çam ve Sakura Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Sevgi dolu Saygılarımla Canlarım...”

Darülaceze’de tedavi gören Zerrin Özer’den haber var… Sağlık durumunu paylaştı

BAKAN GÖKTAŞ'TAN ZERRİN ÖZER'E ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçtiğimiz gün bakım ve tedavisi için Darülaceze'ye yerleşen sanatçı Zerrin Özer'i ziyaret etti. Özer ile sohbet eden Göktaş, kendisine 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Özer'in sağlık durumuna ilişkin yetkililerden bilgi de alan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürümede güçlük çeken Özer'e doktorlar nezaretinde devam eden tedavi sürecinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

NE OLMUŞTU? 

Türk pop müziğinin güçlü sesi Zerrin Özer, sağlık problemleri nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. Özer, geçirdiği omurilik ameliyatından sonra günlük hayatını etkileyen fiziki sağlık problemleri dolayısıyla kendi isteğiyle Darülaceze’ye yattığını belirtmişti. Anksiyete sorunları yaşayan Özer’in geçtiğimiz aylarda borderline kişilik bozukluğu tedavisi gördüğü biliniyor. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...