Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Demet Akalın’dan Çılgın Sedat’a tam destek:’ Haciz borcunu ben ödeyeceğim’

Demet Akalın’dan Çılgın Sedat’a tam destek:’ Haciz borcunu ben ödeyeceğim’

Demet Akalın ve Alişan, evi yanan ve sonrasında borçlularınca icra gönderilen Çılgın Sedat'a yardım elini uzattı. Akalın, Star TV ekranlarında sunuculuğunu yaptığı programda sanatçının tüm icra borcunu üstlendiğini duyurdu.

Kaydet
a- | +A

Çılgın Sedat lakaplı şarkıcı Sedat Kapurtu’nun, Beylikdüzü’ndeki 3 katlı villasında önceki gün öğlen saatlerinde büyük bir yangın çıkmış, tüm eşyaları küle dönmüştü. Akalın ve Alişan programlarında Çılgın Sedat’ın evinden canlı yayın gerçekleştirdi. Çılgın Sedat’a bu zor günlerinde haciz gönderilmesini eleştiren Akalın “Şöyle bir zamanda haciz gönderiyorlar… Bir kere o haciz borcu bende. Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok” ifadesinde bulundu.

Daha önce evine icra gelen Akalın, canlı yayında gözyaşlarına hâkim olamayarak “Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Dardan çok iyi anlarım” şeklinde konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.