Demet Özdemir’e yakın markaj! Yunanistan’da kısmeti açıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Demet Özdemir’e yakın markaj! Yunanistan’da kısmeti açıldı

MAGAZİN Haberleri

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra soluğu Yunanistan tatilinde alan Demet Özdemir’in kısmeti açıldı. Yunan Adaları’ndan 25 milyon TL’ye ev alan ünlü oyuncuyu dünyaca ünlü futbolcu Ruben Dias yakın markaja aldı.

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Evliliklerinin ilk aylarında kriz yaşayan ikili, Mayıs ayında Beykoz Adliyesi'ne giderek tek celsede boşandı.

Boşandıktan sonra kız arkadaşlarıyla Yunanistan’da tatil yapan oyuncu sık sık fotoğraflarını paylaşıyor. Son olarak bir reklam filminde rol alan Demet Özdemir’in yaptığı birikimle Yunan Adaları'ndan 1 milyon euroya yani 25 milyon TL'ye ev alığı da konuşulanlar arasında.

Rol aldığı Adım Farah dizisinin yeni sezon çekimlerine yaz nedeniyle ara verilen oyuncu, dinlenmeye devam ediyor.

Demet Özdemir’e yakın markaj! Yunanistan’da kısmeti açıldı

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCUNUN RADARINDA

Yunanistan’da tatil yapan Demet Özdemir, bir doğum günü partisinde tanıştığı DJ Sergio'yu sık sık dinlemeye gitmeye başlamış ve haklarındaki birliktelik iddiaları da alıp başını gitmişti.

Demet Özdemir’e yakın markaj! Yunanistan’da kısmeti açıldı

Mykonos'ta tatilini sürdüren Özdemir, bu kez de Manchester City'in dünyaca ünlü Portekizli oyuncusu Ruben Dias'ın radarına girdi. Bu durum, sosyal medya takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı. Kullanıcılar, "Demet’in kısmeti açıldı" tarzında yorumlar yaptı.

İngiltere'de top koşturan Dias, sezonun araya girmesiyle soluğu arkadaşlarıyla Yunanistan'da aldı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...