Magazin - Magazin
3 saat 9 dakika önce

Bahar ve Nihal Candan kardeşler hakkında istenen ceza belli oldu

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan iddianame hazırlandı
 - Yeniden baba mı oluyor? Hamilelik iddialarına cevap
6 saat 42 dakika önce

Özcan Deniz ikinci kez baba mı oluyor? Hamilelik iddialarına cevap

Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Özcan Deniz’in tasarımcı eşi Samar Dadgar, bebek bekledikleri yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Dadgar, tek cümlelik açıklamasıyla iddialara son noktayı koydu.
 - Hapis istemiyle yargılanıyordu: Şiddet davasında karar çıktı
7 saat 27 dakika önce

Eski sevgilisine şiddet iddiasıyla yargılanan Batuhan Karacakaya için karar çıktı

Eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a ‘bana video çekeceksin’ ısrarında bulunup yazdığı notu zorla okutturarak video çektiği iddia edilen oyuncu Batuhan Karacakaya ‘şantaj’ suçundan yargılandığı davada beraat etti. Mahkeme, delil yetersizliği nedeniyle Karacakaya’nın beraatine karar verdi.
 - Soruşturma tamamlandı! İşte istenen ceza
8 saat önce

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ gibi nedenlerle cezaevine giren Nihal Candan, 37 kiloya düşünce tahliye edilmişti. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlanırken, istenen ceza da belli oldu.
 - Boşanma sebebi 'ihanet' çıktı! Eşi her şeyi anlattı
11 saat 7 dakika önce

Nihat Doğan'ın boşanma sebebi ihanet çıktı! Arzu Doğan: Birçok kadınla ilişkisi var

2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile evlenen Nihat Doğan, boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü çiftin boşanma sebebi ortaya çıktı. Arzu Doğan sosyal medyadan yaptığı açıklamada ayrılığın gerekçesinin ‘ihanet’ olduğunu belirterek, Nihat Doğan’ın hayatında birçok kadının olduğunu iddia etti.
 - Evlat edindiği oğlu büyüdü! İşte son hali
11 saat 40 dakika önce

Oyuncu Esra Akkaya’nın evlat edindiği oğlu büyüdü! Görenler ‘genç delikanlı olmuş’ diyor

Ünlü oyuncu Esra Akkaya’nın Etiyopya’dan evlat edindiği oğlu Can Alex son haliyle şaşırdı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Akkayı’nın fotoğrafında Can’ı görenler “Genç delikanlı olmuş” , “Çok büyümüş” yorumları yaptı.
 - Muhabir canlı yayında ceset buldu
11 saat 45 dakika önce

Müge Anlı'da tüyler ürperten anlar! Muhabir canlı yayında kayıp şahsın cesedini buldu

Muğla’da kayıp olan Şaban Ataş'ın ailesi Müge Anlı'nın programına çıktı. Şahsın eşi cinayeti itiraf edip cesedin yerini söylerken, programa bağlanan muhabir, canlı yayında cansız bedeni buldu.
 - Sabancılar’a gelin mi gidiyor? Adının anıldığı isim şaşırttı
12 saat 46 dakika önce

Şeyma Subaşı, Sabancılar’a gelin mi gidiyor? Adının anıldığı isim şaşırttı

Instagram paylaşımları ve özel hayatıyla adından sık sık söz ettiren Şeyma Subaşı’nın gönlünü Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edildi. İkilinin birbirini sosyal medyadan takip etmesi ise dikkat çekti.
 - Uyuşturucu alırken polise yakalandı! Önce inkar sonra itiraf
13 saat 36 dakika önce

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucu alırken polise yakalandı! Önce inkar sonra itiraf etti

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini üstlenen 29 yaşındaki oyuncu Feyza Civelek’in uyuşturucu siparişi verirken polise yakalandığı ortaya çıktı. Sipariş ettiği uyuşturucu maddesinin eline geçmemesi nedeniyle takipsizlik kararı verilen Civelek’in evinde yapılan aramada ise uyuşturucuya rastlanmadı.
 - Beyin kanaması geçirmişti: Aylar sonra ilk kez görüntülendi
14 saat 18 dakika önce

Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen, aylar sonra ilk kez görüntülendi

26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Settar Tanrıöğen zor günleri atlattı. Usta oyuncu iyileşme sürecinin ardından ilk kez görüntülendi.
 - Usta oyuncu hayatını kaybetti
15 saat 9 dakika önce

Usta oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Türk tiyatrosunun ve sinemasının duayen isimleri arasında yer alan Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti.
 - Son haline bir de şimdi bakın! Görenler tanıyamadı
13 Mayıs 2024 - 16:46

Erzurumlu ‘Çitos Efe’nin son haline bir de şimdi bakın! Koca delikanlı olmuş

Katıldığı ‘Çocuktan Al Haberi’ adlı programla fenomen haline gelen ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Efe Koçyiğit, aylar sonra ortaya çıktı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Koçyiğit’in değişimi sosyal medyada gündem oldu.
 - Eski sevgili itirafçı oldu: Dosyada piyon olarak sunuldular
13 Mayıs 2024 - 15:20

Nihal ve Bahar Candan kardeşler davasında yeni gelişme! Eski sevgili itirafçı oldu: Dosyada piyon olarak sunuldular

Sosyal medya fenomeni Nihan Candan'ın çete lideri olduğu gerekçesiyle tutuklu bulunan eski polis memuru sevgilisi Onur Apaydın, savcılığa dilekçe sunarak avukatları aracılığıyla açıklama yaptı. Apaydın’ın avukatı, “Onur Apaydın çete lideri ya da bir örgütün üyesi dahi değildir. İsmi, bu dosyada geçen Candan kardeşler gibi masumdur. Onları bu dosyada piyon olarak sunmuşlardır" dedi.
 - Oyunculuğu bıraktı, İBB'de işe girdi! İşte görevi...
13 Mayıs 2024 - 14:47

'Üvey Baba'nın 'Semiha'sı oyunculuğu bıraktı, İBB'de işe girdi! İşte görevi...

1998 yılında Star TV’de yayınlanmaya başlayan ve o dönem ekranlarda fırtınalar estiren Üvey Baba dizisinde ‘Semiha Güneşli’ karakterini üstlenen Seda Çetin oyunculuğu bıraktı. Kariyerine bambaşka bir yol çizen Çetin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) işe girdi.
 - Fenomen muhtar TRT dizisinde! Okuduğu şiirle gündem oldu
13 Mayıs 2024 - 12:14

Seçimi kaybeden fenomen muhtar Gönül Dağı’nda oynadı! Okuduğu şiirle duygulandırdı

Kırşehir’de seçimler sonrasında kendisine oy vermeyen bacanağı ve baldızına sitemde bulunarak şiir okuyan Aydın Battal, fenomen oldu. ‘Seçilemeyen şair muhtar’ TRT 1’in Gönül Dağı dizisinde rol aldı, ilk bölümde okuduğu şiirle duygulandırdı.
 - Vasiyetini açıkladı! Dikkat çeken ayrıntı...
13 Mayıs 2024 - 11:43

Asansörlü mezar açıklamasıyla şaşırtmıştı! Bülent Ersoy’un vasiyeti ortaya çıktı

Sanatçı Bülent Ersoy, Anneler Günü’nde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak annesi Necla Poyraz’a yazdığı mektubu paylaştı. Dört sene önce kaybettiği annesine seslenen Ersoy, vasiyetini de açıkladı.
 - Duygu dolu anlar! İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı
13 Mayıs 2024 - 10:24

Kim Milyoner Olmak İster’de duygu dolu anlar! Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı

Kim Milyoner Olmak İster’in dün akşam yayınlanan son bölümü duygusal anlara sahne oldu. Sevilen programa 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde sol bacağının bir kısmını kaybeden Aylin Karakuş katıldı. 29 yaşındaki Karakuş depremde yaşadıklarını anlattı, hikayesiyle hem Kenan İmirzalıoğlu’nu hem de ekran başındakileri ağlattı.
 - Survivor’da şaşırtan veda: Favori isim elendi
13 Mayıs 2024 - 09:19

Survivor’da şaşırtan veda: Favori isim elendi! ‘Başım dik şekilde gideceğim’

Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yunus Emre, Atakan, Sercan ve Aleyna’nın yer aldığı eleme potasında kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Gecenin sonunda Sercan Yıldırım yarışmaya gözyaşlarıyla veda etti.
 - Galatasaraylılar yorum yağmuruna tuttu, Alina Boz çok kızdı
12 Mayıs 2024 - 10:59

Galatasaraylılar çılgına döndü! Alina Boz'dan açıklama geldi: Ben sadece şarkıya eşlik ettim

Eşi Umut Evirgen'le gittiği bir gece kulübünde Aşkın Olayım şarkısına eşlik ederken Galatasaray'a küfür ettiği iddia edilen Alina Boz'dan açıklama geldi. Galatasaraylıların öfke dolu paylaşımlarının ardından konuya açıklık getiren Alina Boz, "Ben çok sevdiğim şarkıyı söyledim, farklı sözler eklemedim" dedi.
 - Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan sözler
12 Mayıs 2024 - 09:54

Buruk anneler günü: Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan sözler

6 Şubat felaketinde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun mezarı başında gözyaşı döktü. Anne Duymaz, geçmiş anneler gününü yad ederek "Taha çok iyi bir çocuktu ve bana çok düşkündü. Bana anneler gününde hediye getirirdi" dedi. 
 - Konserinde duygu dolu anlar! Gazzeliler için gözyaşı döktü
11 Mayıs 2024 - 15:55

Cem Adrian konserinde duygu dolu anlar! Gazze için türkü söylerken gözyaşlarına hakim olamadı

Kendine has tarzı ve sevilen şarkılarıyla tanınan Cem Adrian, Zürih’te konser verdi. Konserinde Gazze’deki halkın uğradığı zulme dikkat çeken Adrian, oradaki vatandaşlar için “Bu da gelir bu da geçer ağlama” türküsünü seslendirdi. Performansı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan şarkıcı, kendisini dinleyen konukları da ağlattı.
Sona Git