Doğumuna gün sayarken depremzedelerin yardımına koşmuştu… Oyuncu Hazal Kaya anne oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğumuna gün sayarken depremzedelerin yardımına koşmuştu… Oyuncu Hazal Kaya anne oldu

MAGAZİN Haberleri

2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile nikah masasına oturan oyuncu Hazal Kaya, dün sabah saatlerinde ikinci bebeğini dünyaya getirdi. İstanbul'daki özel bir hastanede doğum yapan oyuncu bebeğine Süreyya Leyla adını verdi.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye gibi birçok dizide rol alan Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında mutluluğa evet dedi. Çift ilk bebekleri Fikret Ali’yi aynı yıl kucaklarına aldı.İkili ikinci bebeklerine kavuştu.

Doğumuna gün sayarken depremzedelerin yardımına koşmuştu… Oyuncu Hazal Kaya anne oldu

KARNI BURNUNDA DEPREMZEDELERE KOŞMUŞTU

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde ünlüler tek yürek oldu. Kızını kucağına almak için gün sayan Hazal Kaya da her şeyi bir kenara bırakıp depremzedeler için yardım ekiplerine gönüllü olarak katıldı. Doğumuna günler kala yardım ekiplerinin içinde yer alan Hazal Kaya’dan mutlu haber geldi. Oyuncu, Süreyya Leyla ismini verdiği kızını dünyaya getirdi. Ali Atay ve Hazal Kaya çiftinin Fikret Ali adında bir de oğulları bulunuyor. 

“ÇOK İSTEDİĞİM BİR İSİMDİ”

İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Kaya, daha önce verdiği bir röportajda kızlarına verecekleri ismi ve nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

“İki isim olacak, Leyla Süreyya. Çok istediğim bir isimdi. Fikret için de hep 'büyüklerim dedelerin ismi mi?' falan dediler ama biz böyle eski isim seviyoruz aslında. Biz baby shower yapmıyoruz. İsteyen istediğini yapsın. Ben böyle kutlamalar, organizasyonlar falan hele böyle son dönemlerde Fikret'te kalabalıktan boğulmuştum. O zaman nasıl hissedersem öyle yaparım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...