Ece Erken’den duygusal paylaşım: Bugün tam bir yıl oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ece Erken’den duygusal paylaşım: Bugün tam bir yıl oldu

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken, eşinin yıldönümünde duygusal bir paylaşım yaptı. Erken paylaşımında “Onu bizden alanların en ağır cezaları almalarını diliyorum” dedi.

Ünlü sunucu Ece Erken, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 2021'nin haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğradı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

“EN AĞIR CEZALARI ALMALARINI DİLİYORUM”

Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren Ece Erken, sosyal medya hesabından üzüntüsünü sık sık takipçileriyle paylaştı. Acı haberle yıkılan ünlü sunucu Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu ölüm yıl dönümünde andı. Twitter’dan paylaşım yapan Erken, “Bugün eşimi kaybedeli tam 1 yıl oldu. Pazartesi de mahkemesi var. Onu bizden alanların, eksik bırakanların en ağır cezaları almalarını Rabbim'den diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ece Erken’den duygusal paylaşım: Bugün tam bir yıl oldu

REDDİ MİRAS YAPTI

Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nın ölümü sonrası eşinin ailesiyle problemler yaşadı ve reddi miras yaptığını duyurdu. Instagram hesabından yaptığı açıklamada mirası kabul etmeyeceğini belirten Erken açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum, herkese sevgi ve saygılarımla.”

EŞİNİN SOYADINI HER YERDEN SİLDİ

Eşinin korkunç ölümünden sonra bir süre inzivaya çekilen Ece Erken, ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Erken’in bu hamlesinin ardından bir takipçisi “Eşinizin soyadını neden sildiniz?” diye sordu. Ünlü sunucu ise bu soruya “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum” cevabını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...