Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor… Tarih belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor… Tarih belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kuran Eda Ece ve milli basketbolcu Buğrahan Tuncer evlilik kararı aldı. Yaz düğünü yapacak çiftin nikah tarihi belli oldu.

4 yıldır birlikte olan oyuncu Eda Ece ve Anadolu Efes sporcusu Buğrahan Tuncer ikilisi, aldıkları evlilik kararıyla gündeme geldi. Ünlü çift, düğünleri için hazırlıklara başladı.

DÜĞÜN 8 HAZİRAN’DA

İddiaya göre Ece ve Tuncer düğün tarihine karar verdi. İkili 8 Haziran’da nikah masasına oturuyor. Çiftin düğün için Beşiktaş’ta bulunan denize sıfır bir oteli tercih ettiği konuşuluyor. 

Verdiği röportajlarda “Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlenip gelinlik giydim” diyen oyuncu Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturup bu kez 'gerçek' bir evlilik yapacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...