Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Emel Sayın kendini Ajda Pekkan’ın doktoruna emanet etti

Emel Sayın kendini Ajda Pekkan’ın doktoruna emanet etti

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan usta sanatçı Emel Sayın, tedavi için bir kez daha harekete geçti. Sayın, kendisini Süperstar Ajda Pekkan’ın doktoruna teslim etti.

Kaydet
a- | +A

Ünlü sanatçı Emel Sayın, bel fıtığı nedeniyle zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz Mart ayında aynı sorunla ilgili ikinci kez operasyon geçiren ünlü isim, üçüncü defa ameliyat masasına yattı.

YÜRÜMEKTE ZORLANIYORDU

Bülent Cankurt’un haberine göre; daha önce iki kez ameliyat olan 77 yaşındaki ünlü sanatçı Emel Sayın, fıtık yüzünden yürümekte zorlanınca tekrar hastanenin yolunu tuttu. Yıllardır bel fıtığı sorunu yaşayan sanatçı, cumartesi günü Nişantaşı’ndaki özel bir hastanede bir kez daha ameliyat oldu.

Emel Sayın kendini Ajda Pekkan’ın doktoruna emanet etti
Başlık ResmiEmel Sayın kendini Ajda Pekkan’ın doktoruna emanet etti

AJDA PEKKAN’IN DOKTORUNA EMANET

Emel Sayın’ı Ajda Pekkan’ın düşüp kalça kemiğini çatlattığında tedavisini yapan doktor ameliyat etti. Öte yandan ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu ancak hastaneden henüz taburcu olmadığı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.