Enkazdan cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz yorgana sarılı halde bulunmuş

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enkazdan cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz yorgana sarılı halde bulunmuş

MAGAZİN Haberleri

Depreme Hatay'da halasının evinde yalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz enkaz altında kaldı. Cansız bedeni ise tam 12 gün sonra çıkarıldı. Yakın arkadaşı Ragıb Narin, Taha Duymaz'ın annesiyle olan karesini paylaşarak yürek yakan detayları anlattı. Narin paylaşımında, "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş" ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü 9 saat ara ile iki büyük deprem oldu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 11 ili yerle bir etti. Enkaz altında kalan 44 binden fazla vatandaşımız canından oldu. Depremin en çok yıkım ve can kaybına sebep olduğu illerin başında ise Hatay yer aldı. Son yılların en büyük felaketine halasının evinde yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz da enkaz altında kaldı. Depremin 12'nci gününde ise iki kardeşin cansız bedenleri enkaz altından çıkarıldı.

SON SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI

Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı, fenomenin annesini ziyaret edip birlikte çektirdiği pozu paylaştı. Narin'in Taha'nın son haline ilişkin sözleri yürekleri dağladı.

Enkazdan cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz yorgana sarılı halde bulunmuş

CESEDİ YORGANA SARILI HALDE BULUNMUŞ

Narin şunları yazdı; "Arkadaşlar, Taha kadar Meryem Annemi de soran çok olmuş. Merak etmeyin o iyi oluyor çok şükür. Bir fani genç olarak, oranın buradan çok daha güzel olduğuna ikna ettim kendisini. Aynı zamanda 'Taha'nın en büyük amacı seni mutlu görmek' dedim. 'Onu üzmek yok' dedim o da söz verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha'nın emaneti rahat olabilirsiniz.

Enkazdan cansız bedeni çıkarılan Taha Duymaz yorgana sarılı halde bulunmuş

Bu arada ufak bir parantez; "Taha yatakta yakalanmış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu tertemiz hiç şişmemiş ve kokusuz şekilde çıkmış; tıpkı hayatı gibi."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...