Erkin Koray’ın kızı bir yanlışı düzeltti: O mezar babamın değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erkin Koray’ın kızı bir yanlışı düzeltti: O mezar babamın değil

MAGAZİN Haberleri

Anadolu Rock müziğin efsane ismi Erkin Koray, 7 Ağustos’ta hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının kızı, babasının mezarını paylaşarak dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Şarkılarıyla Türk rock müziğine iz bırakan ünlü müzisyen Erkin Koray, Kanada'nın Toronto kentinde kaldırıldığı hastanede vefat etti. 82 yaşında hayatını kaybeden sanatçının kızı babasının mezarını paylaştı.

Defnedildiği Westminster Mezarlığı’nda sevenleri tarafından ziyaret edilerek anılan Erkin Koray’ın mezarı için kızı Damla Koray, bir uyarıda bulundu.

“BİLGİNİZ OLSUN”

Babasının mezarını karıştıranlar için Instagram’dan paylaşım yapan Damla Koray, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar tezcanlısınız, sevdiğiniz insana dualarını eksik etmiyorsunuz, hemen de koşmuşsunuz, çok teşekkür ederim. Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum fakat baktım ki kitle büyüyor. Neyse, diyeceğim o ki bu fotoğrafta üzeri çiçekli olan mezar babamın değil. Onunki sağdaki, arkanızı dönmüş olduğunuz. Yani sizin dualar kime gitti bilmiyorum. Neyse... Arada gidip dertleşmek isteyen olursa bilginiz olsun.”

Erkin Koray’ın kızı bir yanlışı düzeltti: O mezar babamın değil

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Karaciğer rahatsızlığı ve yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat eden Erkin Koray’ın vasiyeti gereği tören yapılmadı. Koray, ölmeden önce Toronto'da gömülmek istediğini kızına vasiyet etmişti. Sanatçının cenazesi diğer aile bireylerinin ısrarına rağmen Türkiye'ye getirilmedi, Toronto'daki Westminster mezarlığındaki anıt mezara defnedildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...